Urmas Sõõrumaa üllitas jõukuse õpiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juri Gorbachev avas 25. mail kunstinäituse.
Õnnitlejate seas oli ka Urmas Sõõrumaa
Juri Gorbachev avas 25. mail kunstinäituse. Õnnitlejate seas oli ka Urmas Sõõrumaa Foto: Viktor Burkivski

Kirjanik Allan Keian ja suurärimees Urmas Sõõrumaa kirjutasid raamatu «Kuidas rikkaks saada?»

Lõpuks ometi on ilmavalgust näinud ka üks eestikeelne rikkaks saamise õpik!

Intrigeerivale raharaamatule vääriliselt kaunistavad glamuurse teose kaant viimase aja kaks tuntuimat Miss Estoniat Madli Vilsar ja Diana Arno.

Värske jõukuseõpiku stiil on harivalt aus, maitsekalt peen ja kaasahaaravalt jõuline, mis ühtlasi kinnitab fakti, et raha teenimine on õpitav oskus ning selle kulutamine suur nauding.

Raamat paljastab meile, kuidas tõeliselt suure raha teenimine on väga peen kunst ning selle kulutamine tõeline kirg.

Saatuse tahtel valdavad seda geniaalset kunsti kõigest üksikud väljavalitud, seevastu sooviksid kulutamise kirest osa saada praktiliselt kõik siia päikese alla loodud.

Hiiglaslike numbrite udupeene maailma värskeimaks loovgeeniuseks ihkab saada ka teose peategelane, noor ja vihane Adrian Aus.

Lahtise peaga kutt, kes ülikooli asemel valib ettearvamatute käikudega elukooli unistab suurelt: ärgata ühel ilusal hommikul tõeliselt jõuka mehena. «Suurte saavutuste ellu viimiseks tuleb suurelt mõelda, suure raha hankimiseks piiritult,» seab ta oma elufilosoofiaks.

Tema kindel siht, elu ainueesmärk on omakasupüüdlik ja läbini materiaalne, kuid suuremeelne on see, et ühena vähestest julgeb ta viimast häbenemata tunnistada – olgem ausad rikkaks saamisest unistame tegelikult ju kõik.

Hulljulgelt, iga hinna eest ennast kehtestades läbi karmi ja ebaõiglase elu tormates viib pime juhus noore mehe ühtäkki infoni, mille enese kasuks pööramisel saaks temast plaani õnnestumisel ainsa ööga konkurentsitult Eesti rahakaim mees.

Sellist eluvõimalust ambitsioonikas noormees otse loomulikult käest lasta ei kavatse.

Neile, kel endalgi soov ühel ilusal päeval rikkaks saada, on see raamat kahtlemata kohustuslik kirjandus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles