Aprillikuu Playboy kaanestaar on ujuja Elina Partõka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujuja Elina Partõka
Ujuja Elina Partõka Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Aprillikuu

Playboy

kaanestaar on Kohtla-Järvelt sirgunud ujuja

Elina Partõka

(25). Kunagi kooliujulast tuule tiibadesse saanud kaunitar, kes 2008 aasta Pekingi olümpiamängudel püstitas 200 meetri vabaujumises uueks Eesti rekordiks

2.00,64.

Elu24 sai ühelt oma lugejalt vihje, et peatselt ilmuva Playboy kaanestaar on seekord tõenäoliselt just Elina. Seksikas fotosessioon viidi, vihje saatja sõnul, läbi Hotel Telegraaf Spa ujulas ja luksuslikes numbritubades.

Kunagi, ühes Eesti Päevalehele antud intervjuus, on kaunis ujuja pajatanud, et ujumistrennide lisaks on ta ka tihe jõusaali külastaja. Elina sõnul ongi just nimelt jõutrenn tema kauni figuuri saldus.

«Pauside ajal kipun jalgadest ja puusast paksuks minema, see on liigsetest lihastest tõsisem probleem,» tunnistas ujuja toona.

Veel lisas Elina, et talle meeldivad sportlikud mehed, kuna tavalised mehepojad pööravat tähelepanu rohkem mukitud ja silmapaistvatele kaunitaridele.

Elina saavutused:

2003. aastal Barcelonas toimunud maailmameistrivõitlustel saavutas Elina Partõka 200 m vabaujumises 20. koha ja 100 m vabaujumises 16. koha.

2004. aastal Madridis toimunud ujumise Euroopa meistrivõistlustel saavutas ta 200 m vabaujumises 14. koha.

2004. aasta Ateena olümpiamängudel saavutas ta 200 m vabaujumises 28. koha.

2007. aastal Melbourne'is toimunud maailmameistrivõitlustel saavutas Elina 200 m vabaujumises 41. koha.

2008. aasta Pekingi olümpiamängudel püstitas Elina Partõka 200 meetri vabaujumises uueks Eesti rekordiks 2.00,64. Selle ajaga jäi ta kokkuvõttes jagama 28.–29. kohta

Jääme põnevusega seksikaid pilte ootama!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles