Mikal tuleb Tallinnas karske õhtu, Alphaville keelab poliitpropaganda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika
Mika Foto: promo

Õllesummeri peaesinejad, popsensatsioon Mika (28) ja diskogrupp Alphaville esitasid korraldajaile üsnagi erilaadsed soovid.

Mika ühe nõudmise kohta võiks lausa seinale risti tõmmata, sest seda nägi Õllesummeri toimkond oma kontserdikorraldamise ajaloos esmakordselt - nimelt ei tohi lavataguses olla tilkagi alkoholi, vahendab Kroonika.

Võimalik, et nõudmise taga seisab Mikaga kaasa reisiv range ema, sest kui noorsand kaks aastat tagasi Tallinnas esines, ta baarides kolades (juba ilma emata) küll veidi jõi - džinntoonikut!

Alphaville’i mehed on kui mehed muiste - nemad tahavad küll lava taha veidi viina, veini ja õlut ning meeldivat, korraldaja poolt kokku pandud menüüd.

Ilmselt on neil aga kurbi kogemusi muus osas - nemad keelavad igasuguse poliitilise propaganda enda esinemise eel või järel, nii otsese kui ka varjatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles