Staartrimmijad liigutavad pühapäeval tagumikku filmimuusika saatel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Tantsi tagumik trimmi“ - osalejad Natalja ja Kaarel
„Tantsi tagumik trimmi“ - osalejad Natalja ja Kaarel Foto: TV3

Sel pühapäeval tantsitakse kevade lõbusaimas saates «Tantsi tagumik trimmi» filmimuusika saatel. Seekord esitavad seitse kaalulangetajat show-numbreid moderntantsust kabareeni.

Kõik osalejad on iga päev pikki tunde treeningsaalide põrandaid kulutanud, sest tantsukavad muutuvad üha keerulisemaks.

Ühe tehniliselt keerulise tantsu esitab Natalja Barajeva koos oma partneri Kaarel Väliga

«Kui koreograafiast rääkida, siis - ta piinab mind,» naeris Natalja, viidates treener Kaarlile. «Esitame tantsu paljajalu, mis tegelikult on hästi raske, mul on juba villid jalgadel. Kuid ma ei anna alla ja arvan, et see tuleb vinge,» rääkis Natalja.

Kaarel tunnistas, et usub Nataljasse ning seetõttu julgeb talle seada ka tehniliselt keerulisemaid tantse. Kerge pole sel nädalal ka Anna Jankelevitšil, kelle partner Marek Vetik viibib Eestist ära ning seetõttu tantsib Annaga videoekraani vahendusel.

 

Muusikapalad filmidest, mille järgi sel nädalal tantsitakse, on järgmised:

Kaupo Käsik ja Monika Tuvi - «Eye of the Tiger» filmist «Rocky»

Natalja Barajeva ja Kaarel Väli - «Lux Aeterna» filmist «Reekviem unistusele»

Kristi Kuusksalu ja Rainer Rebane - «You Can't Stop the Beat» filmist «Juukselakk»

Anneli Pilpak ja Ingmar Jõela - «Somebody to Love» filmist «Lustakad jalakesed» ja «Show Me How You Burlesque» filmist «Varietee»

Olev Raidjõe ja Alissa Montes - «You're the One that I Want» filmist «Grease»

Herkki Liivamaa ja Regina Teino - «Men in Black" filmist «Mehed mustas»

Anna Jankelevitš ja Marek Vetik - «I Will Always Love You» filmist «Ihukaitsja»

 

Ka pühapäevane saade jääb ühele rõõmsameelsele osalejale viimaseks, kuna kohtunike punktide ja kaotatud kaalu kogusumma tulemusena peab igal nädalal üks osaleja saatest lahkuma.

Kohtunikelaua taga istuvad iluuisutamistreener Anna Levandi, lavastaja ja koreograaf Teet Kask ning Elu24 peatoimetaja Anu Saagim. Osalejatele on kaalukaotuse raskel teel toeks saatejuht Teele Viira.

Saate võitja on see, kes kaotab kõige enam oma kehakaalu ja tantsib kõige paremini; kergema elu kõrval ootab võitjat ka 5000-eurone reisitšekk.

 

Osalejate tegemistest saab osa ka erisaate «Tantsi tagumik trimmi: Higi ja pisarad» vahendusel täna kell 20.00 ja pühapäeval kordusena kell 19.30.

 

«Tantsi tagumik trimmi»
kolmas saade alustab TV3s pühapäeval kell 20.00.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles