Trafficu Silver: oleme vanemaks saanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Traffic.
Ansambel Traffic. Foto: ERR

Trafficu kolmas kauamängiv «Siirius» jõuab sel nädalal poelettidele.

 Helikandjalt leiab juba kuulsaks mängitud hitid nagu «Elekter» ja «NASA». Kindlasti üks üllatavamaid lugusid plaadil on «Tulgu tuuled», milles koos solisti Silver Laasiga laulavad Toomas Kõrvits (Kukerpillid) ja Toomas Lunge (Justament). Samuti on plaadil noorte produtsentide ja muusikakirjutajate loomingut nagu Ago Teppandi «NASA» ja Taavi Paometsa «Siirius».

«Selle plaadi tegemine kulges rahulikult ja orgaaniliselt. Eesmärk oli anda aega loomingul küpsemiseks ja et tulemus oleks kõikidele bändiliikmetele meeltmööda,» rääkis laulja Silver Laas.

«Pärast eelmist plaati on olnud tihe kontserttegevus ja oleme ju vahepeal jõudnud isegi kaks korda Eesti Laulu konkursilgi osaleda,» lisas laulukirjutaja ja kitarrist Stig Rästa.

Küsimuse peale, mis on Trafficus vahepeal muutunud, vastas laulja: «Oleme vanemaks saanud ja minu jaoks kõlab meie muusika küpsemalt. Seekord oli salvestustiim suurem kui varasematel kordadel, mistõttu on plaadi helikeel mitmekülgsem.»

Plaadi leiab lood:

1. Siirius
2. Öösel
3. NASA
4. Elekter
5. Siidripuu
6. Pole piire
7. Leidmatu
8. Lend
9. Tulgu tuuled (koos Toomas Kõrvitsa ja Toomas Lungega)
10. Oota mind
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles