TV3 uut teleshow'd «Tantsi tagumik trimmi» juhib Teele Viira

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Liitmaa müüs ning Teele Viira esines Uuesalu elurajooni näidismajas akustilise kontsertiga
Elmar Liitmaa müüs ning Teele Viira esines Uuesalu elurajooni näidismajas akustilise kontsertiga Foto: Viktor Burkivski

Sel kevadel toob TV3 eetrisse uue innustava teleshow «Tantsi tagumik trimmi». Teele Viira juhtimisel aidatakse saatesarjas kaalu langetada üleliigsete kilodega maadlevatel inimestel, kes ei põlga liikumist ning on nõus oma edusamme kaalulangetamise teel ka teistele televaatajatele eeskujuks tooma.

«Tantsi tagumik trimmi» põhineb rahvusvahelisel formaadil «Dance Your A** Off», kus grupp ülekaalulisi inimesi püüab liigsetest kilodest vabandeda üldfüüsiliste treeningute, tervisliku toitumise ja tantsuvõistlusega.

TV3 programmijuhi Mikko Silvennoineni sõnul on tegemist ühe lõbusama saateformaadiga, millega ta kokku on puutunud.

«Show tuleb positiivne ja meelelahutuslik, kuid samas nii osalejaid kui televaatajaid innustav,» märkis ta.

Silvennoinen teab, et sarjas osalemine nõuab julgust ja enesekindlust avalikkuse ees tagumikku trimmida, kuid mitte ainult: «Sarja võitja määrab eelkõige suhtumine iseendasse. Mulle väga meeldib mõte: «Kui sa ei armasta ennast, siis ei oska sa ka teisi armastada»; see on kahtlemata oluline sõnum, mis tänu sellele hoogsale, lustlikule ja Eestis esmakordselt eetrisse jõudvale saatesarjale selgeks saab,» rääkis TV3 programmijuht.

Saatesarja pääsevad üheksa erinevas vanuses naist ja meest, keda aitavad püstitatud eesmärgini jõuda personaaltreener, toitumisnõustaja ja professionaalsest tantsijast partner.

Koos tantsupartneriga valmistatakse igal nädalal ette tantsukava, mis tuleb nädala lõpus stuudiopubliku ja televaatajate ees ette kanda. Kolme kohtuniku punktide ja kaotatud kaalu kogusumma tulemusena peab igal nädalal üks osaleja saatest lahkuma.

Saatejuht Teele Viira märgib, et tallegi on kehakaalu-teema tuttav: «Enda vormishoidmine nõuab tahtejõudu. Saatesse ootame inimesi, kel on olemas tahe, aga jääb puudu jõust. Just siinkohal ongi «Tantsi tagumik trimmi» abiks,» selgitas Teele Viira.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles