Janne Saar kaunistab Allan Keiani romaani «Puhtsüdamlik ülestunnistus» esikaant

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22. augustil jõudis poelettidele Allan Keiani uus romaan "Puhtsüdamlik ülestunnistus", mille kaanel on Ameerikas muusikukarjääri tegev lauljatar Janne Saar
22. augustil jõudis poelettidele Allan Keiani uus romaan "Puhtsüdamlik ülestunnistus", mille kaanel on Ameerikas muusikukarjääri tegev lauljatar Janne Saar Foto: Allan Keian

Täna, 22. augustil, jõuab poelettidele Allan Keiani uus romaan «Puhtsüdamlik ülestunnistus», mille kaanel on Ameerikas muusikukarjääri tegev lauljatar Janne Saar.

«Puhtsüdamlik ülestunnistus» on raamat suurtest soovidest, siirastest unistustest ning elu karmist reaalsusest.

Teos räägib noorest eesti tüdrukust Maria Vougelist, kes kolib võltsdokumendiga Ameerikasse õnne otsima. Maria räägib oma tormilisest elust New Yorgi kõrgseltskonnas, hullumeelsetest pidudest Miamis ning sadadesse miljonitesse dollaritesse küündivast pettusest börsil.

Mõne aastaga saab tüdrukust Ameerika Ühendriikide üks tuntumaid avaliku elu tegelasi ning preili Vougeli kaunis nägu särab pea kõigi meediaväljaannete esilehtedel. Kuidas saab ühest võltspassiga riiki tunginud eesti koolitüdrukust loetud aastate jooksul USA silmapaistvaim moedisainer?

Kuula raamatu 6. peatükki Janne Saare esituses!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles