Hele Kõre liitus «Õnne 13»-ga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hele Kõre
Hele Kõre Foto: Helin Loik/ Naisteleht

Eesti omamaine telesari «Õnne 13» toob sel hooajal ekraanile uued tegelased, neiu Merilini, keda mängib Hele Kõre ja Harri Ahvena poja Henri, keda kehastab Anti Kobin.

Kaljo Kiisk lahkus, võttes kaasa ka armastatud Johannese ning seriaali tegijate sõnul ei tule mitte ühegi asendusnäitleja leidmine siin kõne allagi, kirjutab Nädal.

«Niipalju siis muutub, et peame vaatama, kuidas Alma üksiku naisena hakkama saab. See on väga paljudele temaealistele naistele tuttav teema, sest mehed ju naisi tavaliselt üle ei ela,» sõnas režissöör Ain Prosa.

Prosa sõnul ei toonitata surma eraldi ja mingit müstilist kadumise lugu  ka välja mõtlema ei hakatud.

Uuenduseks on aga kaks uut tegelast. Merilin on Tartust pärit neiu, kelle rollis tuleb ekraanile Hele Kõre. Merilin on olnud kolm aastat pankuri armuke. Tal saab kontorist kõrini, ta läheb armukesega tülli ning üritab väikelinnas iseseisvat elu elada. Seda pole tüdrukul olnud, sest ta on kogu aeg olnud majanduslikult sõltuv oma armukesest.

«Kuna tegemist on üle keskmise ilusa tüdrukuga, siis võib arvata, mis seal meestega juhtuma hakkab,» lausus režissöör.

Teine uus tegelane Henri Fabians on Harri Ahvena poeg. Keda hakkab mängima Ahti Kobin.

«Henri on tegelane, kes on täielikult isasse läinud. Seda, mida ta korraldama hakkab, praegu rääkida ei saa, aga paar päris korralikku käkki on tulemas küll,» nentis Prosa.

Režissööri sõnul ta Eestis casting`ut ei tee, vaid valib näitlejad ise.

«Üldiselt, kui uus tegelane tuleb, teame, kes teda mängima hakkab. Ei ole nii, et roll on enne valmis ja siis tuleb näitleja, vaid pigem on meil näitleja enne olemas ja siis tuleb roll. Eks rolli saab ikka vastavalt näitlejale kohendada,» kirjeldas Prosa süsteemi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles