Pommuudis! Kristel Mardisoo on salaja abielus, Tanel Padar ei teadnud asjast midagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Tanel Padari (36) elukaaslane Kristel Mardisoo (28) on paari viieaastase suhte jooksul abielus olnud 1999. aastal mõrvatud ärimehe Mait Metsamaa poja Andreas Metsamaaga (36), selgub avalikust abieluvararegistrist, kirjutab Publik, kes võttis ühendust ka abielust täiesti teadmatu Tanel Padariga.

«Mina seda teemat ei kommenteeri ja hetkel ei soovi ka Tanel seda kommenteerida,» sõnas Tanel Padari mänedžer Liina Karo Elu24-le.

Kristel Mardisoo jäi neljapäeva õhtul Elu24-le telefonitsi tabamatuks.

Abieluvararegistrist selgub, et Kristel Metsamaa ja Andreas Metsamaa on abikaasad, kes andsid 2015. aasta jaanuaris sisse avalduse määrata oma varasuhteks varalahusus. Avaldus kanti registrisse 27. jaanuaril 2016 ja see on siiani kehtiv.

Tanel ja Kristel kohtusid viis aastat tagasi ning nad käisid koos ka presidendi vastuvõtul
Tanel ja Kristel kohtusid viis aastat tagasi ning nad käisid koos ka presidendi vastuvõtul Foto: Erlend Štaub

Tanel ja Kristel pole oma tegemistega seni kõmuväljaannetele erilist põnevust pakkunud - paar on hoidunud skandaalidest ja enda üleliigsest eksponeerimisest.

Eelkõige on kaunis Kristel tõmmanud tähelepanu avalikel üritustel, kus ta on demonstreerinud oma suurepärast stiilitunnetust.

Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias.Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
Eesti Meelelahutusauhinnad - pidu Estonias.Tanel Padar ja Kristel Mardisoo Foto: Viktor Burkivski

Eelmise aasta suvel pajatas Kristel Ilugurule, et ta on leidnud uueb hobi: «Heegeldan põhiliselt loomakesi ja vaipu, kuid nüüd tahaksin ka Haapsalu salli ja laualiniku tegemist proovida. Ma väga armastan ka sokkide kudumist. Tanel kodus vahel tögab, et ei leia sokisahtlist villaste sokkide alt tavalisi sokke enam üles.»

Tanel Padari ja Kristel Mardisoo
Tanel Padari ja Kristel Mardisoo Foto: Liis Treimann

2015. aasta juunis jagas Tanel aga pilte keskkooli lõpetamisest, mille juures oli tema suurimaks innustajaks Kristel. «Värske lõpetaja :) Koos kõvakäelise mentoriga :) Aitäh, Kristel!» kirjutas Tanel piltide juurde.

Tanel Padar lõpetas gümnaasiumi
Tanel Padar lõpetas gümnaasiumi Foto: Tanel Padar / Facebook

2014. aasta lõpul avas paar end Kroonika veergudel, kus noored tunnistasid, et nad on koos olnud kolm aastat ja mõlema jaoks on see senine pikim suhe. Tanel ja Kristel rääkisid, et suhte füüsiline pool on nende mõlema jaoks väga oluline - ka niisama puudutused ja hellus. Samas tuleb ka ette tülisid ja kumbki pool võib kolm päeva järjest tummfilmi pidada. See aga tegevatki nende suhte tugevamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles