Õlleskandaali kistud Taukar on kõmureporteri peale kuri: terve meedia on seda sitta täis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: Promofoto

Eile lahvatas meedias skandaal Karl-Erik Taukari ümber, kes on kampaania "Septembris ei joo" nägu, kuna kodaniku Twitterisse postitatud pildil istus noormees söögilaua taga koos õlleklaasiga. Mees tõestab nüüd Facebookis, et tegu oli tõepoolest alkoholivaba õllega ning on ülimalt vihane Publiku kõmureporteri Marianne Ubalehe peale, et too temast artikli tegi.

Taukar kommenteerib juhtunud oma Facebookil lehel ja lisab pildi, mis tõestab, et ta jõi alkoholivaba õlut:

Taukari postitus Facebookis
Taukari postitus Facebookis Foto: Kuvatõmmis / Facebook

"Peame Viljandis vanaema sünnipäeva, kui kirjutab Marianne Ubaleht Delfist, kellel on ette näidata kellegi Jan Õiglase eilne postitus Twitteris, mis teatab, et Taukar "kaanib kõrvallauas võltsi". Tõelise ajakirjanikuna küsib Ubaleht mult soliidselt kommentaari, mille peale vastan:

"Väga tore, et inimesed kampaaniat tõsiselt võtavad! Tegemist on põneva ja pildi autorile ilmselt veel tundmatu nähtusega nagu alkoholivaba õlu. Kainel septembrikuul väga kasulik leiutis!

Ubaleht seepeale: "Ma loodan, et Sa mõistad, miks ma seda küsima pidin, eks ole."

Muidugi, Ubaleht, kõik arusaadav! Ubalehe peas mõlgub aga seesama magus plaan, mis oli seal küpsemas juba enne mulle kirjutamist. Sellist clickbaiti ta juba niisama käest ei lase! Vahet pole, et alkovaba, mängin vähe pealkirjaga ja ai raisk, nii kui ma "publish" vajutan, on terve meedia seda sitta täis ja Taukar tegelegu ise. Niiet kõik vist ok, eksole. Tuld!

Ütlen lõpetuseks veel niipalju, et #septembriseijoo üheks kampaanianäoks olemine pole olnud põrmugi keeruline seepärast, et alkoholita olemine oleks raske. Vastupidi, esimesed kümme päeva on läinud ootamatult kiirelt ja energiliselt. Üllatama paneb vaid ajakirjanike ning mõne siiani arukana paistnud avaliku elu tegelase väljaütlemised kampaaniaga seonduvatel teemadel. aga neid on kõigi nendega võrreldes, kes asjaga kaasa on tulnud ning sajaprotsendiliselt ette võtnud, siiski väga vähe. Jõudu, sõbrad!"

Postituse kommantaarium on täis tuliseid märkusi ning kirju, sest enda kaitseks võtab seal sõna ka reporter Marianne Ubaleht ise:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles