Liiga hoogne tantsimine? Weekendi ajal vajas arstiabi 130 inimest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne prefektuur / Weekend / meedikud
Lääne prefektuur / Weekend / meedikud Foto: Facebook

Eile lõppes baltikumi suurim elektroonilise tantsumuusika rannapidu Weekend Festival Baltic. Juba kolmandat aastat järjest sai sündmus toimuma suvepealinnas Pärnus. Koohale tulnud mitmekümnetuhandeline publik andis tööd nii korrakaitsele kui meedikutele. Kuigi üldjoontes möödus pidu rahulikult, teatas Lääne prefektuur  enda sotsiaalmeedia kontol, et festivali ajal külastas meedikutetelki kolmel päeval kokku 130 inimest. Peamiseks põhjuseks olid hoogsast tantsimisest tekkinud traumad. 

"Festivalialal oli politsei naabertelgiks meedikute punkt, kus neli rõõmsameelset ja heatahtlikku naist aitasid festivalialal abivajanud pidutsejaid. Kokku käis kolme päeva jooksul meedikute telgist läbi 130 inimest. Peamiselt vajasid külastajad abi hoogsast tantsimisest tekkinud traumade tõttu, aga ka suurest tuulest tingitud silma läinud liiva pärast. Oli ka juhtumeid, kus rahva seas lennutati klaastaarat, mis riivas kellegi otsmikku või nina. Kolme päeva jooksul turgutasid meedikud ka paari vägijookidega liialdanut." kirjutab Lääne prefektuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles