Marko Asmer lahutas paar päeva enne politseile vahele jäämist abielu, Gerli Asmeri uus kallim on Jaak Madison (16)

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Asmer ja Gerli Niilo (Gerli Asmer)
Marko Asmer ja Gerli Niilo (Gerli Asmer) Foto: Erakogu

14. juuli õhtul sõitis endine vormelisõitja Marko Asmer oma Mercedes-Benziga Viimsi Delice toidupoe parklas seisnud Toyotale otsa. Mehel tuvastati kriminaalne joove. Nädal hiljem saabub Elu24 toimetusele vihje, et Asmeri abikaasa Gerli Asmer veedab aega riigikogu liikme ja EKRE fraktsiooni liikme Jaak Madisoniga. 

Võtame kõigepealt ühendust Jaak Madisoniga, kes küsimusele, kas tema uueks kallimaks on Gerli Asmer, jääb pikalt mõtlema. «Ma mõtlen, kuidas vastata,» lausub Madison ja lisab: «Mina oma eraelulisi küsimusi ei kommenteeri.»

Vastupidiselt Madisonile, räägib hiljuti seadusega pahuksisse sattunud Marko Asmer Elu24-le, et ta lahutas Gerli Asmeriga kaks päeva enne purjus peaga juhtimisega vahele jäämist ehk 12. juulil 2017 oma 2014. aastal sõlmitud abielu. «Siin ei ole midagi rohkem kommenteerida. Me lahutasime abielu ning kuna kõik seda (Gerli suhet Jaak Madisoniga -toim) teavad, ei hakka ma saladust tegema,» räägib Asmer ja lisab: «Meil on kaks last, kellel on siiani ema ja isa ning hetkel on lapsed minuga.»

Asmerite peres kasvavad pojad Aston ja Tommi.

«Muidugi on see kurb sündmus,» ütleb Asmer lõpetuseks. Sellele, kas 14. juulil toimunud intsident oli lahutusega seotud, vastab Asmer tagasihoidlikult: «Eks iga loo pealtvaataja teeb omad järeldused.»

Jaak Madison kuulub Eesti Konservatiivsesse Rahvaerakonda ning ta on avalikult mitu korda rõhutanud, kuidas peab abielu ja perekonna ideaale austama. Nüüd on riigikogulane, keda on Tallinki naistöötajate ahistamises süüdistatud, suhtekolmnurgas, mis lõppes lahutusega. 

Kommentaarid (16)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles