Kas võimalik beebikaader? Palja Porgandi kõht naeratab ümara pununa!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljas Porgand ja Uku Suviste Küprosel
Paljas Porgand ja Uku Suviste Küprosel Foto: Instagram

Fitnessitar Paljas Porgand ehk Merilin Taimre on hetkel oma kallima Uku Suvistega Kreetal puhkamas ning tema rannakaadritest jäi silma asjaolu, et muidu lihastes ja treenitud neiu kõhust on saanud ümar armas punu! 

Noorpaar väitis oma viimases intervjuus enne äralendu, et tegemist on kõvasti välja teenitud puhkusreisiga, kuid äkki on selle taha varjatud hoopiski babymoon? Samuti on võimalik, et nii perfektse kehaga nagu Merilinil, on ka võimalik petva nurgaga kaamerasse jääda. 

Kuidas tundub Sulle?

Paljas Porgand jääb Elu24 lisakommentaari saamiseks tabamatuks.

Pressinõukogu otsus antud loo suhtes:
Pressinõukogu Merilin Taimre kaebust Postimehe veebis Elu24-s 26. juunil 2017 ilmunud artikli „Kas võimalik beebikaader? Palja Porgandi kõht naeratab ümara pununa“ ja 4. juulil ilmunud artikli „WOW! Paljas Porgand hakkas postitantsijaks?!“ peale ning otsustas, et väljaanne ei ole rikkunud head ajakirjandustava. Link otsusele siin. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles