Savisaare kurikuulus Hundisilma jaanipidu tuleb tagasihoidlikum kui kunagi varem! (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar Lääne-Virumaal Vihula vallas asuvas Hundisilma talus.
Edgar Savisaar Lääne-Virumaal Vihula vallas asuvas Hundisilma talus. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Kohut käiva Edgar Savisaare Hundisilma jaanituli on talle lähedaste keskerakondlaste traditsiooniline kogunemiskoht. Rasketest aegadest hoolimata toimub jaanipidu Hundisilmal ka sel aastal, kuid tagasihoidlikumalt kui varem. Erakonnakaaslastest on kutse saanud vähesed. 

Hundisilma jaanik kaotab iga aastaga külalisi ja sel aastal pole Keskerakonnale peost teadagi antud. Keskerakonna avalike suhete juht Andre Hanimägi: «Hundisilma peost pole me sel aastal midagi kuulnud, kutseid pole meile saadetud.»

Kas plaanib Savisaare erakonnakaaslastest vastasleer oma jaanipidu? Keskerakonna esindaja sõnul seda ei plaanita ja pigem tähistab igaüks suuri pühi erapidudel. 

Savisaare ümbert on kaaslasi ajaga aina vähemaks jäänud. Olga Ivanova on üks vähestest, kes kaljukindlalt kõrval püsib ning plaanib Hundisilma peost ka sel aastal osa saada: «Kahjuks sel aastal Hundisilma talu peremees ei tee nii suurt pidu nagu tavaliselt, kuid mina kavatsen ka tema juurest läbi astuda, kui jõuan.»

Edgar Savisaar oma peo kohta kommentaare jagada ei soovinud. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles