Diana Arno: tunnen, et olen leidnud iseenda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estoniaks krooniti Diana Arno (25), esimene printsess oli Sille-Liisi Eving (19) ja teine printsess Julia Lindvall (23)
Miss Estoniaks krooniti Diana Arno (25), esimene printsess oli Sille-Liisi Eving (19) ja teine printsess Julia Lindvall (23) Foto: ERR

Miss Estonia 2009 Diana Arno ütles Buduaarile, et lõpuks ometi on ta leidnud iseenda ja juba sel aastal esitleb ta oma moekollektsiooni.

«Mood on olnud alati tähtsal kohal minu elus, aga moedisainiga hakkasin tegelema umbes viis aastat tagasi. Olen loominguline inimene ja olen alati tahtnud luua ise midagi oma kätega ning alguses võtsin riiete õmblemist väikese mõnusa hobina, kuid pärast Miss Estonia tiitli võitmist sattusin moemaailmaga vahetumasse kontakti. Nii mõistsingi, et ei kujutaks oma elu ilma moeta ette. Vajaduse moedisainiga tegeleda tingis ka meie poodide kesine rõivavalik. Nii otsustasingi luua midagi erilist ja asusin töötama oma päris esimese moekollektsiooni kallal, mille esitlus on sel aastal juunis Soulis, kuhu mind kutsuti osalema ühele iludus-ja talendivõistlusele.»

Moedisaini õpib Diana Euroakadeemias ning seda suure innuga: «Võin öelda, et varasemate diplomite nimel ei näinud ma vaeva sellise naudinguga nagu praegu. Ma tunnen, et olen leidnud iseenda!»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles