Beatrice palub pealtnägijate abi: minu tütart rünnati! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week Tallinna Kultuurikatlas - fotosein. Ed Labetski ja Beatrice
Tallinn Fashion Week Tallinna Kultuurikatlas - fotosein. Ed Labetski ja Beatrice Foto: Erlend Štaub

Modelliagentuuri omanik Beatrice Fenice palub sotsiaalmeedias abi inimestelt, kes võisid pealt näha seda, kuidas tema noorimat last rünnati.

Hirmutav juhtum leidis aset reede õhtul kella poole seitsme paikus Kalamajas. Beatrice'i tütar Uma jäi tõukerattaga õue ootama, kui tema isa ja vend koos Rimisse läksid.

«Siis ilmus kolm 14-15-aastast last, kes kõnelesid vene keeles, kaks poissi ja tüdruk. Roosade juuste ja punase nokamütsiga tüdruk läks Uma selja tagant mööda ja andis kõva löögi tagant vastu pead,» kirjeldab Beatrice Facebookis. «Loomulikult Uma ehmatas ja oli ka valus.»

Uma küsis vene keeles, et «mille eest?», kuid vastust ta roosade juustega tüdrukult ei saanud.

«Veidi aja pärast läks tüdruk poodi ning Umast möödudes lõi teda uuesti... Tütre küsimustele, et miks ta teda lööb ja mille eest, vastust ei tulnud.»

Kuigi oli üsna rahvarohke aeg, ei teinud Beatrice'i sõnul keegi ei toimuvast välja.

«Keegi ei sekkunud peale ühe välismaalasest mehe, kes märkas Umat nutmas ja nägi natuke ka seda vahejuhtumit. Tänu tema sekkumisele jättis see tüdruk Uma rahule ja läks koos sõpradega minema. See härrasmees jäi Umaga ja lohutas teda, kuni isa ja vend poest väljusid,» kirjeldas Beatrice.

«Väga kurb oli seda kuulata. Kõige hullem on aga see, et laps ütles, et ta ei julge enam üksinda õues käia ning kedagi oodata ja üldse kardab kõiki inimesi! Tema sai vapustuse ja mina ka,» tunnistab Beatrice.

Kahjuks puuduvad kõnealuse poe ees kaamerad ja seepärast palub Beatrice ühendust võtta kõigil, kes intsidenti pealt nägid.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles