Uskumatu õnn: Ricky Martin kohtus oma kihlatuga Instagramis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jwan Yosef, Ricky Martin
Jwan Yosef, Ricky Martin Foto: SCANPIX

Laulja Ricky Martin kohtus oma kihlatuga sotsiaalmeedia vahendusel.

45-aastane laulja teatas mullu novembris, et ta on kihlatud kunstnik Jwan Yosefiga, kellega ta kohtus tänu Instagramile.

«Kohtusin oma kihlatuga Instagramis. Ma olen kunstikoguja ja tema on kunstnik. Surfasin Instas ja märkasin üht imelist kunstiteost. Kirjutasin talle,» meenutas Martin.

«Me rääkisime sõnumite vahendusel kuus kuud enne, kui me teineteise häält kuulsime. Vestlesime kunstist, mitte millestki seksikast... Ta elas varem Londonis. Ühel hetkel läksin Londonisse ja saime seal kokku,» lisas laulja.

Martin, kellel on kaheksa-aastased kaksikud pojad, on oma praeguses suhtes väga kindel.

«See on üks nendest asjadest, kus sul on väga kaunid ja maagilised hetked, maagilised vestlused ja imelised kogemused ning kogu see aeg mõtled, et äkki see ongi see. Ja siis võtad julguse kokku ja lubad endal tunda... Ma olen väga kindel selles, mis toimub. Ma olen lootusetu romantik,» tunnistas Ricky.

Ricky Martin, Jwan Yosef / Scanpix
Ricky Martin, Jwan Yosef / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles