Mis saab Ivo Linna Instagrami kontost edasi: mul endal ei ole nutitelefoni

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Linna ja Karl-Kristjan Kingi Eesti Laulul.
Ivo Linna ja Karl-Kristjan Kingi Eesti Laulul. Foto: Facebook/Instagaram

Eesti Laulu 2017 finaali võidelnud vanameister Ivo Linna avas otsesaate ajal Instagrami konto, mis sai minutitega tohutu populaarsuse ning tänaseks on kogunud koguni üle 21 000 fänni. Elu24 uuris muusiku enda käest, mis tal kontoga edaspidi plaanis ning kas saab veel uusi pilte tema tegemistest näha.

«See on kõik väga lõbus ja tore,» kostis Ivo Linna, et tal on hea meel, et selline asi tehti, aga tal endal tegelikult nutitelefoni üldse ei ole. Selgub, et tema kontot toidab piltidega hoopis Supernova bändimees Rainer.

«Mul ei ole Facebooki ja twitterdamist siiani vaja olnud ning ma ei ole teemaga üldse kursis,» rääkis armastatud muusik, et töö tõttu on tal olemas küll meiliaadress, aga muidu ei ole tal ka isegi arvutit. «Ma elan ju maal Muhu saarel,» lisas Linna, et ta pole väga nutiseadmete soetamisest huvitatud olnud.

 

A post shared by Ivo Linna (@ivolinna) on

Ivo Linna sõnul on siiski väga kihvt, et inimesed otse-eetris Instagrami konto tegemise peale reageerisid ja asjaga kaasa läksid.

«Kindlasti on oodata veel postitusi,» lubab Linna, et Instagrami voog saab veel lisa, ka juba Eesti Laulu finaal-show ajal.

 

A post shared by Ivo Linna (@ivolinna) on

Staari esimene postitus, foto koos lauljanna Elina Borniga, kogus sotsiaalmeedias lausa üle 27 000 meeldimise.

14.veebruari puhul tervitas muusik fänne ka vahvate soovidega sõbrapäevaks.

 

Armsad sōbrad, hoidke teineteist! Ilusat sōbrapäeva! (foto: Delfi)

A post shared by Ivo Linna (@ivolinna) on

A post shared by Ivo Linna (@ivolinna) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles