Laura Kõrgemäe on Kanal 2 saate peale marus: pidin oma viieaastasele lapsele selgitama, kes on gei ja mis on kokaiin! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Erakogu

Eksmiss Laura Kõrgemäe arvates polnud Kanal 2 seekordne saade «Tund tähega», kus oli külaliseks laulja Karl-Erik Taukar, lastele kaugeltki sobilik.

Kõrgemäe tunnistab sotsiaalmeedias, et ta jättis saate vaatamise poole pealt katki.

«Appi! Armsad teleinimesed, kes te seda loete... Mis asi seal Kanal 2s praegu on? «Tund tähega». Stuudios lapsed. See on lastesaade ja mis teemad te eetrisse lasete?» ahastab Laura Facebookis.

«Mu viieaastane tahtis seda vaadata. Okei, lubasin. Olen viie minutiga pidanud talle selgitama, kes on gei (ja miks ei peaks inimene gei olema) ja mis on kokaiin. Algust õnneks ei kuulnud. Lõppu ei kavatsegi kuulata. Õudne. Mul on teie saatekülalistest siiralt öeldes kahju. Miks vaja meie oma inimesi nii ebamugavatesse ja kummalistesse olukordadesse panna?» küsib Laura.

«Tund tähega» on saade, kus tuntud inimene on vastamisi saja noorega, kes võivad talt küsida kõike, mida soovivad. Karl-Erik Taukarilt küsiti muu seas seda, mida ta teeks, kui saaks teada, et tema parim sõber on gei. Lisaks rääkis Taukar, et kõlakad väidetavast kokaiinitarbimisest on üks pöörasemaid kuulujutte, mida ta enda kohta kuulnud on.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles