Näosaate viienda hooaja võitis Kalle Sepp (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 paroodiashow «Su nägu kõlab tuttavalt» viienda hooaja võitis Kalle Sepp, kes kehastas finaalis Georg Otsa.

Teisele kohale tuli Raivo E. Tamm, kolmandaks Adeele Sepp ja neljandaks Liis Lass. 

Kalle annetas võidetud 10 000 eurot Kuressaares tegutsevale MTÜ Meelespeale.

NÄOSAATE FINAAL

Foto: TV3

Märt Avandi kokutas avamonoloogi lugedes ja selgitas, et tegu oli naljaga kõmumeedia aadressil. Ta soovitas Elu24-l avaldada artikli pealkirjaga «Saatejuht, kas tõesti purjus?». Oleme nõus - selline pealkiri toob metsikult klikke!

Foto: TV3

Kohtunikud Tanja Mihhailova, Olav Osolin, Andrus Vaarik ja Mart Juur saabusid kohale nagu superstaarid. 

Avandi kuulutas Mart Juure parimaks püsikülaliskohtunikuks. «See oli küll väga ilusasti öeldud. Ma olen väga liigutatud ja ütlen, et te kõik olete ka väga-väga armsad,» teatas Juur.

Foto: TV3

Esimesena astus lavale Kristjan Kasearu, kes kehastas Limp Bizkitit.

«Kuna need parodeeritavad, kes mul on olnud, on olnud liikumise mõttes rahumeelsemad ja rohkem vaimsed mehed, siis mõtlesin, et teeme toreda ja energilise lõpu,» põhjendas ta valikut.

Olav Osolin ütles, et tema arvates tuli see esitus südame põhjast, sest Kristjan ongi täielik rokimees. Publik aga paistis olevat veidi jahmunud.

Foto: TV3

«Paari hetke pärast algab päris võistlus. See saab olema põnevam kui Eurovisioon ja iga eestlase elu rohkem mõjutav kui riigikogu valimised. Siinkohal ka tere õhtust, riigikogu liige Taavi Rõivas,» tögas Avandi publiku seas istuvat ekspeaministrit.

Foto: TV3

Võistluse avas Liis Lass, kes kehastas ühte maailma suuremat lauludiivat Celine Dioni ja esitas tema megahitti «My Heart Will Go On».

«Mõtlesin, et kui eksida, siis ikka suure kaarega. Et oleks ere leek taga,» naljatas Liis enne etteastet. 

«Tõesti, väga kurb ja samas võimas number. Mul tekkis see mõte, et kui mina kunagi peaksin hakkama ära surema, siis sina võiksid just sina sisse astuda ja esitada selle laulu. Aga siis palun nende samade liigutustega, sest siis saab olema üks väga lõbus suremine. Sest see oli tõesti naljakas. Sa olid ilusa vokaalse esituse pannud kokku väga toreda paroodianumbriga,» arvas Osolin.

«Tasub mõelda selle peale, et alati, kui seda laulu lauldakse, on Leonardo DiCapriol tunne, et tal saab õhk otsa. Sel teemal on ka Artur Rinne laulnud: «Miki merehädas». Aga see lõppes palju lõbusamalt, skaudid tulid ja päästsid Miki ära. Aga esituse kohta ütlen ma seda, et Liis näitas meile, et kui inimese emotsioone kujutada ringikujuliselt, siis hüsteerilist lõbusust ja hüsteerilist kurbust lahutab ainult millimeeter,» naeris Juur.

Foto: TV3

Joosep Järvesaar kehastus Martin Müürsepaks ja esitas «Sõbra laulu». Tema kõrval oli Erich Krieger, kes kehastas Erich Kriegerit. 

«Need on muide Oja Peetri tissid, mis mul õlgadeks on,» märkis Joosep pärast ülinaljakat etteastet. 

«Esitus oli korrektne. Meeldiv oli näha, et numbris osales ka Mürka perse. Tore, et ta ära läks. Sina, Joosep, oled meie saate pesamuna. Mul on väga hea meel, et sa teed nii toreda numbri ja see number on naljakas. Aga ma jäin natuke mõttesse, et sa oled veel noor inimene, sul on vaja lõpetada kool, luua perekond... Aga kas see on võimalik, kui selline video ripub Youtube'is? Ma ütleks Erich Kriegerile - Erich on vana mees, mina olen vana mees, meie elu on juba loojanguteel ja meil pole midagi kaotada. Kui Erich järgmine kord tahab «Sõbra laulu» laulda, võtku mind, jätku noored rahule!» soovitas Mart Juur.

Foto: TV3

Raivo E. Tamm otsustas finaalis kehastada Tanel Padarit. Raivo ütles, et ta ei tahaks Padarist paroodiat teha, vaid täiega rokkida: «Nagu ta ise ütleb: sahistame nüüd!».

«Raivo, sa oled komöödiakuningas, ja see number oli õpetlik mitmes mõttes. Eriti õpetlik oli see ansamblile The Sun. Ma sain aru, et neil on solistiga ikka päris vedanud. Aga Raivo, ma ütlen sulle ka seda, et ära selle Padari parodeerimisega hoogu mine, sest Padar on hakanud sporti tegema ja ta jookseb väga kiiresti - ta võib su kätte saada,» hoiatas Juur.

Foto: TV3

«Raivo, müts maha sinu ees. Aga jutt ei maksa midagi - mul on sulle kingitus,» teatas Andrus Vaarik ja kinkis Raivole üle Michael Jacksoni pildiga t-särgi. «Sa oled 51, ma olen 58. Võitja on see, kellel on surres rohkem asju. Raivo, võitja!»

Foto: TV3

Inga Lunge võlus publikut sensuaalse Mireille Mathieu'na. Andrus Vaarik väljendas seejärel vaimustust, et ühelgi senisel näosaate hooajal pole olnud nii ühtlaselt heal tasemel võistlejaid.

Foto: TV3

Üllatuskülaline Kristjan Puurmanist! Teda nägime viimati superstaarisaate prooviesinemisel. Kristjan esitas lugu «Ükskord meie mõisa õuel nähti karumõmmi». 

Foto: TV3

Adeele Sepp valis esitamiseks Anne Veski laulud «Veel» ja «Hea tuju laul». 

«Sa oled imenaine! Aastal 2016 hakkavad pärast sinu esinemist siin žüriis kolmel mehel juuksed kasvama. Nalja võib alati teha, aga sinu ja ka Kalle Sepa puhul - teie süvenemisvõime on selline ja parodeeritava tabamine nii täpne, et mul tekib selline õudusega segatud vaimustus. Mis on palju huvitavam emotsioon, kui saaks lihtsalt nalja,» ütles Andrus.

«Oeh, mis ma siin ikka ütlen. Vaatan - välimuselt nagu Anne, maneerid nagu Anne, laulab nagu Anne... Kokkuvõttes väga palju annet ehk väga andekas!» kiitis Olav.

Foto: TV3

Laura Põldvere tuli lavale Lady Gagana ja esitas laulu «The Edge of Glory».

«Ma olen heas mõttes täiesti kade! Milline suurepärane võimalus sellist show'd teha Saku Suurhalli laval! Tantsijad, suurepärane production. Ma loodan, et järgmine hooaeg on kohtunike eri ja meie neljakesi saame osaleda. Siis meil on päris suur võimalus finaali saada neljakesi ja siis ma saan ka siin laval midagi teha! Mul on väga hea meel, et sa jõudsid siia saatesse. Sa oled väga-väga tubli ja see outfit on ülikõva,» kiitis Tanja.

Foto: TV3

Kalle Sepp otsustas finaalis esitada Georg Otsa esitatud lugu «Mõtisklus».

«Üks lavastus, mille üle ma olen uhke, oli «Georg» Tallinna linnahallis. Nüüd, vaadates sinu praegust etteastet, mul täitsa tõsiselt käis peast läbi mõte, et selle peaks tegema uuesti sinuga peaosas,» ütles Andrus. «Kinnas on õhku visatud! Sa oled nüüd selline superstaar, et mine suvalisse teatrisse, löö jalaga peanäitejuhi uks lahti ja ütles: ma tahan! Ja kutsu mind lavastama, palun!»

«Mul on tunne, Kalle, et sinust on saanud siin iga muusikaärimehe helesinine unistus. Ma kujutan juba ette Estonia vana-aasta lõpuballi, kus ametlikus osas on autentne Georg Ots, nagu me praegu kuulsime, ja tantsuks mängib autentne Ivo Linna. See oli suurepärane etteaste,» kiitis Olav. «Me vanema põlvkonna inimesed tunneme ära, kas oli õige või vale Georg Ots. See oli küll õige.»

«See oli imeilus lugu ja imeilus esitus. Minu karvad on täiesti püsti. See oli rabavalt kaunis,» tunnistas Tanja.

«Mul oli vanatädi Meeta, kes elas Tartus Jõe tänavas ja tema vihkas kogu oma avara hingeeluga Nõukogude võimu täiesti. Vene ajal tegi ta teleka lahti ainult siis, kui esines Georg Ots,» meenutas Mart. «Ta keeras omale rullid pähe ja pani pärlid kaela ja vaatas Georg Otsa laulu, pööras pea viltu ja ei rääkinud midagi. Kui Georg Ots lõpetas, pani teleka kinni, pani teleka ekraani ette liniku ja pani pärlid kappi. Ma arvan, et sinu number, Kalle, oli selline, et tädi Meeta paneks jälle telekale liniku peale ja show oleks läbi.»

Foto: TV3

Finaalis jagati välja ka eriauhinnad.

  • Hirmuäratavaima mehe tiitli sai Laura Põldvere Scatman Johni ja Jassi Zahharovi kehastamise eest.
  • Hirmuäratavaima mehe tiitli sai Kristjan Kasearu Goombay Dance Bandi kehastamise eest.
  • Kõige elutervema hullumeelse tiitli sai Joosep Järvesaar Michalis Ratzinkise ja Hovery Covery kehastamise eest. 
  • Kõige julgema laulmisfoobiaga artisti tiitli sai Inga Lunge.
Foto: TV3

Telefonihääletuse ajal tulid lavale Viivi ja Siiri Sõnajalg ning kaks Raul Sepperit, kes esitasid sürreaalse numbri lauludega «Tulge kõik» ja «Sein on ees».

Foto: TV3

Vaata kõiki finaalsaate esitusi allpool:

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles