Räppar PK sai maha seksika ja minimalistiku muusikavideoga. Kuidas meeldib?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PK - Josephine
PK - Josephine Foto: youtube.com

PK sai oma tiimiga maha seksika ja minimalistiku muusikavideoga, mis valmis nende uue singli tarbeks. 

PK: Pärast eelmist videot «Parema elu nimel», tuli pakkumine mulle sellise inimese poolt nagu Egon Rinaldo, kes tegutseb nime all Eugen videote valmistamisega. Et prooviks koos teha mingit projekti. 

Hiljuti oli artikkel ühest noorest neiust, kes oli päris kaheldavaid otsuseid teinud oma eluga. Tema pärisnime ei avaldatud, vaid anti varjunimi Josephine. Lugu räägibki meie kaheldavatest otsustest ning nende mitte kõige positiivsematest tulemustest.

Keskmisest veidi süngem «plot» tekitas koos USAst pärit Blanq Beatzi instrumentaaliga koheselt tunde, et sellele on vaja videot.

Asjad sattusid väga õigetele hetkedele ja järgmine hetk olimegi juba pimedas koridoris filmimas tiimiga, mis osutus kõige mugavamaks koostööks üldse.

Esinemas võib näha aga PK`d juba 3. detsembril Suhkrumollis, kui aset võtab järgmine mehe enda peoseeria üritus «Parema elu nimel». Samuti astuvad seal üles eelmise hooaja BFS poolfinalist Akar ning Raplast pärit MAAKUU.

Vaata videot

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles