Video: kas Rooma tänavatel elav blond tüdruk võib olla Madeleine McCann? (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmeaastane Madeleine McCann
Kolmeaastane Madeleine McCann Foto: SCANPIX

Itaalia Rooma tänavatel elab juba mõnda aega inglise keelt, kuid mitte itaalia keelt kõnelev blondide juustega tüdruk, kes on viisakas ega ürita kerjata.

Sotsiaalmeedias on hakatud spekuleerima, kes see teismeline tüdruk olla võib ning välja on pakutud mitu erinevat päritolu tüdrukut, kes kadusid 2007 ja 2008, edastab Daily Mail.

Arvatakse, et see võib olla Amanda Adlai, kes rööviti ta elukohast USAs Michigani osariigis 2008. aastal, Maria-Brigitte Henselman, kes jäi 2008. aastal Saksamaal kadunuks või siis 2007. aastal Portugalis Praia da Luzis kadunud briti tüdruk Madeleine McCann.

Briti politsei arvutipilt, milline võib Madeleine McCann näha välja teismelisena / Scanpix
Briti politsei arvutipilt, milline võib Madeleine McCann näha välja teismelisena / Scanpix Foto: SCANPIX

Itaalia politsei on üritanud tüdruku nime ja päritolu teada saada, kuid seni ei ole see õnnestunud, kuna tal puuduvad dokumendid.

Roomlased kutsuvad last Mariaks, kuid tüdruk ei mäleta ta oma tegelikku nime.

Sotsiaalmeedias käivitati tüdruku aitamise kampaania lootuses, et keegi ta ära tunneb ja ta aasta lõpuks oma pere juurde jõuab.

Paljud arvavad, et tegemist võib olla kuulsa briti tüdruku Madeleine McCanniga, kes praegu oleks 13-aastane.

«Madeleine’il on nähtav sünnimärk silmal, selle järgi on lihtne saada aru, kas ta on Madeleine,» teatati USA kadunud inimeste Missing Persons of America leheküljel.

Briti politsei arvutipildid, milline võib kolmeaastasena kadunud Madeleine McCann vanamana välja näha / Scanpix
Briti politsei arvutipildid, milline võib kolmeaastasena kadunud Madeleine McCann vanamana välja näha / Scanpix Foto: SCANPIX

Rooma tänavatel elavast Mariast rääkis Itaalia televsiooni saade «Chi I’ ha Visto» (Kes on näinud) ja selle kohaselt on lapsel juba mitu nädalat samad riided seljas.

Lorena Kollobani kirjutas Missing Persons of America Facebooki lehel, et tal ei ole aimu, kas tüdruk on ameeriklane, kuid ta on kodutu ja tal võivad olla vaimse tervise probleemid, selle tõttu tuleks rahvusvahelisel kogukonnal aidata.

«Itaalia saate ja sotsiaalmeedia postituste järgi võib oletada, et ta ei ole kogu elu tänavatel elanud, kuna ta ei ole harjunud raha vastu võtma. Ta on hästi käituv ja viisakas, kas siis kui ta sööb talle annetatut ehk talle on õpetatud lauakombeid. Arvan, et tüdruk on välisriigist pärit, sest ta ei räägi itaalia keelt,» kirjutas ameeriklanna.

USA Voice For The Missing Houstoni esindus teatas Facebookis, et see tüdruk vajab abi ning abikäe võivad anda kõik lisaks ametivõimudele, kadunud isikuid otsivatele organisatsioonidele ja politseile.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles