Koduperenaise appikarje lööb internetis laineid: kuidas avada kapiuks ilma taldrikuid lõhkumata?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas avada kapp ilma taldrikuid lõhkumata?
Kuidas avada kapp ilma taldrikuid lõhkumata? Foto: Tseng Shao-Tsen

Internetis on tuhandeid vaatamisi kogunud foto plindrist, millesse sattus üks Taiwani koduperenaine.

Koduperenaisel tekkis köögis tõeliselt keeruline pähkel ning tema sõber Tseng Shao-Tsen postitas sellest pildi Facebooki, 

paludes internetiinimestelt ideid olukorra lahendamiseks.

Nimelt kukkus kapis olnud supitaldrikuvirn vastu kapiust ja jäi selle toele pidama. Sealjuures oli selge, et kui kapiuks avada, hävineb suur osa hinnalistest portselannõudest.

Pilt levis internetis kulutulena ja kogus suure hulga ideid, milline võiks olla parim lahendus. Näiteks pakuti, et naine võiks lõhkuda ühe kapi klaasruudu ja taldrikud niimoodi ohutult välja noppida. Ühe inimese arvates oli parim variant kapp ettevaatlikult selili kallutada ning teine soovitas lihtsalt taldrikutega hüvasti jätta ja uued osta.

Tseng Shao-Tsen avaldas Mail Online'ile lõpliku lahenduse, mis polnudki kõige põnevam: «Ta paotas veidi ust ja toetas taldrikuid käega. Seejärel sai ta ust juba rohkem avada. Kõik taldrikud jäid terveks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles