Eesti tuntuim naiskaskadöör: Leonardo DiCaprio oli filmivõtetel üsna vaikne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inge Sildnik ja Carey Mulligan
Inge Sildnik ja Carey Mulligan Foto: ETV

Eesti juurtega Inge Sildnik on üks nõutumaid naiskaskadööre maailmas ning ehhki Eestis temast palju ei teata, on tegemist meie rahvuskaaslasega, kes on osalenud paljudes Hollywoodi kassahittides.

Sydneys sündinud Inge isa on pärit Tartust ja ema Narvast ning mõlema vanema perekonnad põgenesid küüditamise eest Eestist Austraaliasse 1949. aastal, vahendab Menu.

Hetkel on Ingel käsil Transformerite seeria 5. osa võtted, ent kümnete varirollide seas oli ta dublant ka näiteks Oscari kandidaat Carey Mulliganile filmis «Suur Gatsby» ja Elvis Presley lapselapsele Riley Keoghle adrenaliinirohkes kassahitis «Mad Max», mis pälvis aasta alguses kuus Oscarit.

Inge Sildnik
Inge Sildnik Foto: ETV

Sildnik selgitas, et filmi «Great Gatsby» võtete ajal kohtus ta paljude Hollywoodi staaridega, seahulgas Leonardo DiCaprioga. «Ta võtab enda tööd väga tõsiselt ning teeb seda hästi, samas on ta aga üpris vaikne,» kinnitas Sildnik «Pealtnägijas».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles