Lindsay Lohan šokeerivas intervjuus: Egor Tarabasov lõi mind ja ta on pankrotis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan ja Egor Tarabasov
Lindsay Lohan ja Egor Tarabasov Foto: SCANPIX

Lindsay Lohan rääkis Vene telekanalile Pervõi Kanal antud intervjuus, et tema ekskihlatu Egor Tarabasov peksis teda ja mees on pankrotis.

Lindsay sõnul lõi Egor teda nende suhte ajal korduvalt kuni selleni, et ta pidi oma sinikaid varjama hakkama, vahendab TMZ.

Lohan väitis ka, et ta toetas meest rahaliselt ja ostis isegi endale kihlasõrmuse ise. See seletab, miks ta ka pärast lahkuminekut oma smaragdsõrmust kannab. Egori majanduslikud raskused on üllatavad, arvestades, et tema isa on jõukas Vene ärimees.

Lindsay märkis, et vägivalla tõttu muutus ta rohkem oma ema Dina sarnaseks. Dinal oli teatavasti Lindsay isa Michaeliga väga keeruline suhe.

Lindsay rõhutas ka intervjuus, et ta soovib jätkuvalt Venemaa presidendi Vladimir Putiniga kohtuda. «Ta meeldib mulle väga, sest ta on äärmiselt järjekindel,» ütles Lindsay.

Egor eitab Lindsay väiteid. Tema esindaja sõnul on Lindsay jutt täielik väljamõeldis ja Egor valmistub teda laimu eest kohtusse kaebama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles