Usain Bolti kaisust tabatud «häbi kätte surev» seksikas tudeng on ülijulma narkoparuni lesk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jady Duarte ja Usain Bolt
Jady Duarte ja Usain Bolt Foto: Facebook

Seksikas tudeng, kes veetis öö olümpiavõitja Usain Boltiga, on üliohtliku narkoparuni Dina Terrori lesk.

Politsei sõnul oli Jady Duarte ekskallim Douglas Donato Pereira vastutav teismelise tüdruku piinamise ja tapmise eest 2014. aastal ning tähtis mängija Rio de Janeiro slummi Faz Quem Queri narkoäris, vahendab The Sun.

Endine jõuguliige, kellel on Jadyga kaks last, lasti politsei eriüksuse poolt maha tänavu märtsis.

Douglas, kelle hüüdnimi oli Dina Terror, nimetas end «sõjajumalaks» ja «politseinike hirmuks» ning ta oli tagaotsitav vähemalt kümne kuriteo eest.

Jady Duarte ja tema narkoparunist mees Dina Terror.
Jady Duarte ja tema narkoparunist mees Dina Terror. Foto: Facebook

Pärast mehe surma kirjutas Jady Facebooki: «Igavikus olen oma armastatuga selliselt, nagu olen alati soovinud, sest Taevas on ainult aega olla õnnelik. Jumal võtab su enda juurde ja loodan, et ühel päeval kohtume taas.»

Boltiga öö veetnud 20-aastase Jady sõnul oli koosveedetud aeg «täiesti tavaline» ja ta väidab nüüd, et on «häbi kätte suremas». Naine jagas WhatsAppis pilte, kus ta on voodis Jamaica sprindikuningaga, kellel on pikaaegne tüdruksõber.

Pärast piltide avalikukstulekut kurtis Jady: «See kõik on väga negatiivne. Ma ei tahtnud kuulsaks saada, ma suren häbist.»

Usain Bolt, kellel on kauaaegne kallim, ja Jady Duarte.
Usain Bolt, kellel on kauaaegne kallim, ja Jady Duarte. Foto: Facebook

Seda, mis tol ööl toimus, ta pikemalt ei kommenteerinud. «See polnud midagi erilist. See oli normaalne,» sõnas ta. «Ma parem ei räägi sellest, muidu lähevad asjad veel keerulisemaks.»

Bolt sai pühapäeval 30-aastaseks ja tähistas sünnipäeva varajaste hommikutundideni Rio äärelinna Barra de Tijuca klubis All In.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jady Duarte võtab sotsiaalmeedias seksikaid poose.
Jady Duarte võtab sotsiaalmeedias seksikaid poose. Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles