Päris õudne: kolme lapse ema leidis, et teda fotopommis kinos kummitus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Johnson tabas pildile kummituse?
Emma Johnson tabas pildile kummituse? Foto: SCANPIX

Liverpoolist pärit ema on veendunud, et tema tehtud pildile jäi kummitus.

35-aastane Emma Johnson läks kaheksa-aastase Ava, kuuese George'i ja seitsmekuuse Harperiga kinno uut animafilmi «Finding Dory» vaatama, kirjutab Metro. Kuna tegemist oli pesamuna esimese kinoskäiguga, otsustas ema hetke fotole jäädvustada.

«Ma tahtsin selfit teha, sest Harper oli esimest korda kinos. Tundsin end väga ebakindlalt ja veendusin, et kino oli tühi,» meenutas Emma. «Ma kohtusin isegi sõbraga, kes istus tagareas, ja ta kinnitas, et peale meie polnud seal kedagi. Alles kodus nägin pildil kummitust. Fotol on selgelt näha väikese tüdruku ja tema kaisukaru kujutis. Ma poleks eales arvanud, et kaisukaru võib kummituse kujul ilmuda!»

Emma sõnul on tema perekond tavaliselt üsna skeptiline, kuid nemadki olid pilti nähes šokeeritud.

«Oleme seda laste eest varjanud, et nad kartma ei hakkaks. Luiskasime neile, et see on «Tondipüüdjate» filmi reklaam. Mu vanim laps on aga hakanud asjale jälile jõudma...» rääkis naine.

Emma postitas pildi internetti ja kuigi leidub üksjagu kahtlejaid, kinnitab ta, et tegemist pole fototöötlusega.

«Kohe, kui pildi avaldasin, hakati mind fotošoppimises või äppide kasutamises süüdistama. Ma ei jaga üldse tehnoloogiat ja ma ei oskaks midagi sellist eales teha! Jagasin seda internetis, et teada saada, kelle kummitusega tegu võis olla. Kinomaja asub mere lähedal, nii et arvasin, et tegu võib olla kunagi uppunud tüdrukuga, kuid sellist juhtumit pole veel keegi välja toonud.»

Foto: Mercury Press/Caters News Agency
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles