Viljandi pärimusmuusika festivali saab jälgida teleris ja nutiseadmes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festival.
Viljandi pärimusmuusika festival. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Viljandi pärimusmuusika festivalil astuvad tänavu üles väga põnevad kodumaised ja ka välisartistid, kelle etteasteid saab mugavalt jälgida nii otse kui järelvaadates ka Telia TV erikanalil ja minuTV-s.

Ühel suurimal laval ehk Kaevumäe laval toimuvat saab nelja festivalipäeva jooksul 28.-31.juulini jälgida otseülekandena Telia TV ja minuTV äpi vahendusel. Samuti saab ülekannet vaadata festivali koduleheküljelt. Kõike toimunut saab ka järele vaadata kahe nädala jooksul ning sügisest ka Filmiriiulilt.

Kontsertide vahele on igasse veerandtundi pikitud põnevaid persoone, sisukaid intervjuusid ja rõõmsat festivalimeeleolu. Ülekanded toimuvad alates 28. juuli kell 12:00 kuni 31. juuli kell 21:30.

Uues Telia TV-s avatakse Viljandi folgi jaoks eraldi kanal, mille leiab ETV kanalilt puldiga üks noolevajutus alla- või ülespoole liikudes. Kui kanal automaatselt kanalivalikusse ei ilmu, tuleb digiboks taaskäivitada.  minuTV-s lisandub ajutine kanal telekanalite üldnimekirja.

Telia ja Spotify on pärimusmuusikafestivalil traditsiooniliselt ka oma alaga, kus sel korral on kõikidel huvilistel võimalik proovida esmakordselt Baltikumis liitreaalsust ja virtuaalset reaalsust ühendavat mängu. Telia koos partneritega on loonud väljamõeldud maailma, milles päris jalgratastel vändates seigelda saab. Rattasõitjad saavad enesele pähe erilised prillid ning pedaale tallates liigutakse mööda kunstlikult loodud metsamaastikku, mida saab kõikides suundades enese ümber imetleda. Teekonnal tuleb koguda võimalikult palju maastikule paigutatud Telia ja Spotify ikoone ning osalejaid ootavad auhinnad. Seikluse ajal mängib sõitjate kõrvades nende endi poolt Spotifyst valitud lemmikmuusika.

Spotify Telia konto alt leiab ka Folgi playlisti, kust mugavalt selle aasta folgi esinejaid nautida.

Festivali programmi leiab festivali kodulehelt.

Telia on pühendunud kultuuritoetajana juba pikka aega Viljandi Pärimusmuusika Festivali üks peatoetajatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles