Elu24 Live/ Anu Saagimil käis külas Eesti Laulul tuule tiibadesse saanud Indrek Ventmann

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 12. mail kell 12 tuli Elu24 Live`i, Anu Saagimile külla Eesti Laulul 2016 «Hispaania tüdrukuga» tuule tiibadesse saanud noor muusik Indrek Ventmann. 

Eesti artistidest meeldivad Indrekule kõige rohkem Koit Toome ja välismaistest artistidest Michael Bublé, kellega mees sooviks suisa lava jagada.

Foto: Elika Hunt/erakogu

Eesti Laulu üht mällusööbivamat lugu «Hispaania tüdruk» esitanud Indrek Ventmann armastab aga tegelikult hoopis üht eesti tüdrukut, kellega ta ookeani taga Hispaanias hiljuti ka kihlus.

Tartu ülikooli arstiteaduskonna tudengid Triin Konks (24) ja Indrek Ventmann (25) olid aastaid samas kõrgkoolis tudeerinud. Kuna Triin õpib üldarstiks ja Indrek proviisoriks, aga eri kursustel, tähendas see, et ehk olid nad alma mater’i lõpututes koridorides ja suurtes auditooriumites trehvanud, kuid polnud teineteist märganud.

Pilgud kohtusid

Eesti arstiteaduse üliõpilasseltsi liikmena otsustas Triin külastada seltsiliikmetele korraldatud esimest «Muusikaõhtu» sarja kontserti Shakespeare’i kohvikus, kus esinevad arstiteaduskonna tudengid, kes seda soovivad. Saatuse tahtel astus tookord lavale Indrek ning muu hulgas ettekandele tulnud Jason Mrazi «I’m Yours» ja Maroon 5 «This Love» mõjusid tagantjärele mõeldes otsekui ettekuulutused.

«Meie pilgud kohtusid,» meenutab Indrek kontserdijärgset melu. Õnnestus ju kontserdisarja avaõhtu igati, emotsioonid olid laes ja asi vääris tähistamist. Õhtu lõppes sellega, et Indrek ja Triin vahetasid telefoninumbreid ning said Facebooki-sõpradeks.

«Mulle jäi meelde Triinu siiras loomus ja sõbralik olemus. Mõne inimese puhul lihtsalt tunned kohe ära, et temaga on ühine meel ja keel,» tunnistab Indrek. «Meil oli tore ja lõbus, hea ja lihtne koos olla,» täiendab Triin.

See kõik juhtus enam kui kolm aastat tagasi. Ning eks nendegi noorte kogemus räägib sellest, mida staažikad abieluinimesed ikka ja jälle kinnitavad – et tegelikult valib naine endale mehe, ehkki mehed tavatsevad vastupidist väita. Huvitaval kombel pole neil seni olnud ühtki riidu, mis päädinuks taldrikute loopimisega, ja mõlemad loodavad, et seda ei juhtugi.

Noored põrutasid Tenerifele

Kui Indrekul algasid Vanemuises Georg Malviuse juhendamisel muusikali «Grease» proovid – Indrek kehastas seal üht gängiliiget –, tähendas see, et noormees oli pidevalt proovidega hõivatud. Ometi leidsid nad Triinuga teineteisele hilisõhtuti aega ning vestlused venisid varaste hommikutundideni. «See aeg lähendas meid eriti,» kinnitavad noored. 

Kahtlemata lähendas neid veelgi sel sügisel võetud ühine akadeemiline puhkus, mille üheks osaks sai põrutamine Hispaaniasse Tenerifele. Miks mitte pingsast õppimisest lihtsalt puhata, seda enam, kui selle nimel sai tükk aega tööd tehtud, raha kogutud.

Õnneliku elu retsept

Kuigi tartlasest Indrek laulab hispaania tüdrukust ja tema taustalaulja Eesti Laulu võistlusel on pärit Muhust, on Triin läbi ja lõhki Tallinna tüdruk. Kumba linna noorpaar pesa punub, pole veel teada, sest aasta jagu ülikooliõpinguid on alles ees.

Kas aga Triinu kuidagi ka häirib tulevase abikaasa artistieluga kaasnev populaarsus kuulajate, eeskätt tütarlaste hulgas? Isegi Youtube’is on «Hispaania tüdrukut» kuulatud üle 700 000 korra, mis on ainsa spetsiaalselt Indrekule kirjutatud debüütlaulu kohta erakordne tulemus.

Ja nii uskumatu kui see ka pole, on Triinul ja Indrekul retsept, kuidas elada pikka ja õnnelikku elu, varnast võtta.

«Tuleb teineteisega rääkida, nautida teineteist,» ütlevad nad ühest suust, justkui oleksidki terve elu koos olnud. Kummalisel kombel on mõlemad Kaksikud, kes teineteist suurepäraselt täiendavad.

«Elu ei tohi liiga keeruliseks elada,» tähendab Indrek, ning seda, et tegelikult ongi elu lihtne, on ka Triin Indrekult juba õppinud. Indrek omakorda on Triinult õppinud empaatilisust ning et sellest, mis hingel, tuleb kohe rääkida. See ongi ju kõige tähtsam.

Foto: Viktor Burkivski

Kõigest sellest ja muusikast ka ikka, rääkisime Indrekuga neljapäeval kell 12 Elu24 Live stuudios.

Vaata järele!

2016-05-12/elu24live_2016-05-12_artist.smil

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles