Vaata kuidas Koit Toome ja Kaia Triisa oma unistustepesa rajavad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome ja Kaia Triisa.
Koit Toome ja Kaia Triisa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laulja Koit Toomel algas uus aasta ehitusmõtetega – tema Pääsküla majas käib remont ja ümberehitus. Suveks valmis saavas kodus on nii Koidul, Kaial, kui tütar Rebeccal oma unistustenurgake.

Laulja Koit Toome, meikar Kaia Triisa ja nende imearmsa tütre, Rebecca elus toimuvad järgmisel aastal suured muutused.

Koit ja Kaia viisid reporteri oma tulevase kodumaja renoveerimistöid vaatama. Töid on tehtud objektil vaid loetud nädalad.

Tegelikult on tegemist Koidu vanemate majaga Laagris, kus laulja on veetnud oma elust kümme aastat. Hetkel elatakse siiski koos Kaia vanemate pool.

Kaia arvates on tore, et nüüd saab lõpuks ka Koit ära proovida, kuidas pn elada ämma ja äiaga ühe katuse all. Ka Koidu arvates peaks iga inimene oma elus sellise põneva etapi läbi elama. 

Koit pajatas, et esialgu planeeritud väisest remondist kujunes totaalne maja ümberehitus. Põhimõtteliselt jäi majast järgi vaid vundament ja maja raam taladega.

Majja tuleb lausa kaks sauna. Esimesele korrusele auru- ja teisele soome saun. 

"Kui mul tulevad külla näiteks sõbrad või bändikaaslased, siis meie jaoks on üleval korrusel piljardilaud ja rallisimulaator ja stuudio ja... , selline poiste värk, teate küll. Selline poiste pesa ja koobas tuleb meil teisele korrusele" pajatab Koit innukalt.

Kuigi hetkel näeb ehitustander Koidu arvates välja üsna nukker, siis Kaia püüab meest siiski lohutada öeldes, et varsti näeb kõik väga ilus välja. "Äkki poole aasta opärast," arvab ka Koit.

Mis on noore pere järgmine suur ühisprojekt? Äkki varsti helisevad pulmakellad?

Kaia: Kõik peab olema lihtne. Selleks ei pea mingeid pabereid vormistama.

Koit: Nii ongi, sest ega see paber ka lõppude-lõpuks midagi ei muuda ju. Inimesed teeavad samamoodi selle paberi ära ja lähevad aasta või kolme  pärast lahku.

Vaatame, mis elu toob. See kõik on sisetunde küsimus. Minu elu moto on, et tark ei torma.

Edu Koidule ja Kaiale uue kodu loomisel ka Elu24 poolt!

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles