ELU24 LIVE: külas käis värvikas pop-alternatiiv-rokkmuusikat viljelev bänd Sounds of September

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 21. aprillil käis Elu24 Live`il külas pop-alternatiiv-rokkmuusikat viljelev bänd Sounds of September

Foto: Erlend Štaub

Bänd Sounds of September tõmmati käima Tallinnas aastal 2013 ning algkoosseisu kuulus ka tuline Saare piiga Teele Viira.

Bänd viljeleb pop-alternatiiv-rokkmuusikat

Bändi liikmed: 

Mari-Liis Aljas - vokaal

Alan Urva - kitarr 

Rauno-Marko Murakas - bassimängija

Sven Seinpere - trummid

Foto: Erlend Štaub

Sounds of September viljeleb mitmetahulist muusikat, milles kõlavad teravad konsonandid, heli meenutab kohati vinguvat sügistuult, mis püüab laiali peksta sügislehti.

Kuigi bänd peab end alternatiiv-rokkbändiks, siis on selles kuulda ka mõjutusi popist ja klassikalisest rokist. Bändi Sounds of September on kindlasti kõvasti mõjutanud Foo Fighters , Paramore , Beyonce ja paljud teised. 

Võimas naisvokaal on miksitud peenelt ja läbimõeldult instrumentaalmuusikaga. Bändil on oma nägu ning see eristub kindlasti tugevalt muust Eestimaa muusikaskenest.

Foto: Erlend Štaub

Tegu on vaieldamatult meie vabariigi ühe jõulisema live performance bändiga, kelle muusikale on iseloomulikud mitmekihilised arranžeeringud ja täpne kokkumäng.

Lisaks kõrvapaitamisele ning silmailule pakub Sounds of September alati oma kontsertitel korralikku energialaengut, mida lendab lavalt laviinina otse publikusse.

Foto: Erlend Štaub

Stiililiselt võib bändi liigitada alternatiiv rocki alla, kuid mõjutusi on tunda ka klassikalisest rockist ning popist.

Väga jõuline naisvokaal, läbimõeldud partiid, suurepärane soundide kasutamine, energia ja hing mis on muusikasse pandud annab bändile oma näo, millega eristutakse.

Sounds of September on kontserte andnud üle Eesti, kui ka Skandinaavias. 15.märtsil 2014 esineti Tallinnas Rock Cafés Radio Mania 12. sünnipäeval, kus Raadio Mania andis bändile «Aasta Rock üllataja» tiitli.

Vaata järele, mis saates toimus ja mis Anu Saagimiga jutuks tuli!

Vaata lisaks SIIT!

Foto: Erlend Štaub

Anu Saagim tänab outfit`i eest moebrändi Replay - Foorumi keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles