Superstaar Adam Lambert kinnitas Eesti kontserdi soojendajaks NOËPi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
31. Adam Lambert.
31. Adam Lambert. Foto: SCANPIX

20. aprillil esimest korda Eestis esinev hetke maailma üks popimaid meesartiste Adam Lambert kinnitas oma Rock Cafes toimuva kontserdi erikülaliseks Andres Kõpperi projekti NOËP. 

Tenfold Rabbitiga tuntust kogunud Andres Kõpperi electro/pop projekt NOËP on lühikese ajaga suutnud võita paljude kuulajate südamed kui ka plaadifirma Sony Music Sweden usalduse. NOËP-i debüütsingel «Move» ilmus möödunud aasta 22. märtsil ning jõudis paljude riikide edetabelitesse. Ainuüksi Spotify keskkonnas on «Move» saanud 3,5 miljonit striimimist.

Adam Mitchel Lambert on USA laulja, lauludekirjutaja ja näitleja, kes alates 2009. aastast on üle maailma müünud rohkem kui 2,5 miljonit albumit ja 5 miljonit singlit. Lamberti tähelend sai alguse 2009. aastal pärast Americal Idoli kaheksandat hooaega, mille lõppedes ilmus talt album «For Your Entertainment». Kauamängiv tõusis Billboardi edetabelis kolmandale kohale ning sisaldas endas megahitti «Whataya Want from Me». Singlile sai osaks ka Grammy nominatsioon kategoorias Best Male Pop Vocal Performance. Kolm aastat hiljem ilmunud album «Trespassing» tõusis Billboardi tabelis juba kõrgeimale kohale.

Tänavu ilmunud «The Original High» sisaldas endas superhitti «Ghost Town», mis on Youtube'is kogunud juba üle 65 miljoni vaatamise. Singel tõusis iTunes Top10 tabelitesse Saksamaal, Taanis, Rootsis, Austrias ning TOP 1 positsioonile lausa 25 riigis.

Veel viimased piletid Adam Lamberti kontserdile hinnaga alates 39 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles