Galerii! Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 võitjad on selgunud!

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Fonogrammitootjate Ühing korraldas täna teistkordselt Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade jagamise. Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 võitjad kuulutati välja pidulikul galaõhtusöögil restoranis Merineitsi. Galal esinesid ansambel Frankie Animal ning Liis Lemsalu Show. Meeleolukat õhtut juhtis Ines.

Enim tunnustust sai Danel Pandre, kes oli nomineeritud kolmes kategoorias, neist kahes kategoorias isiklikult ja kolmandas plaadifirmaga Crunch Industry. Žürii hinnangul vääriski Danel Pandre tegevus 2015. aastal lausa kolme auhinda, seda kategooriates Aasta manager, Aasta muusikatootja ja Aasta muusikaettevõtja. Neist Aasta muusikaettevõtja kategoorias anti auhind välja esmakordselt.

Auhindu andsid teiste seas üle kultuuriminister Indrek Saar, ettevõtlusminister Liisa Oviir ning Eesti Esitajate Liidu, Eesti Autorite Ühingu ning Meukowi esindajad.

Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 võitjad:

AASTA MEEDIAKANAL - ETV

AASTA RAADIOJAAM - Raadio 2

AASTA MUUSIKAAJAKIRJANIK - Koit Raudsepp

AASTA KLUBI / KONTSERDIMAJA - Nordea Kontserdimaja

AASTA HELITEHNIK / HELIKUNSTNIK - Kristo Kotkas

AASTA VALGUSTAJA / VALGUSKUNSTNIK - Meelis Lusmägi

AASTA HELI- JA / VÕI VALGUSTEHNIKA ETTEVÕTE - Cuuclub

AASTA MUUSIKASÜNDMUS - Pärt / Wilson „Aadama passioon“

AASTA MUUSIKAFESTIVAL - Tallinn Music Week

AASTA MUUSIKAPRODUTSENT - Ago Teppand

AASTA MIXIJA / SALVESTAJA - Martin Kikas

AASTA ALBUMIKUJUNDUS - Ansambel U: „Alive“. Kujundaja: Tuuli Aule

AASTA MANAGER - Danel Pandre

AASTA MUUSIKATOOTJA - Crunch Industry

AASTA MUUSIKAMÜÜJA - Apollo

AASTA MUUSIKASÕBRALIKEM ETTEVÕTE - Nordea

AASTA MUUSIKAETTEVÕTJA - Danel Pandre

Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 nominendid ja võitjad valis välja üle 40-liikmeline žürii, mis koosnes muusika erinevates valdkondades Eestis aktiivselt tegutsevatest isikutest. Auhindade jagamise eesmärgiks on esile tuua ja tunnustada parimaid Eesti muusikavaldkonnas tegutsevaid ja selle arengule kaasaaitavaid isikuid. Kõigi kategooriate puhul hinnati tegevust ja panust just möödunud (2015) aasta raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles