Eesti selle aasta ägedaima noorte korraldatud heategevusliku kontsertiga klubis Factory liitus ka Mick Pedaja!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Mick Pedaja
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Mick Pedaja Foto: Erlend Štaub

VÄHEMATE VÕIMALUSTEGA NOORTE KORRALDATUD HEATEGEVUSKONTSERDIL ESINEVAD TÄNA ÕHTUL KLUBIS FACTORY NOËP, PÕHJA-TALLINN, GRETE PAIA JA PÙR MÙDD. VIIMASEL HETKEL LIITUS NENDEGA KA MICK PEDAJA!

Foto: Erlend Štaub

9. märtsil leiab aset klubis FACTORY Eesti selle aasta ägedaim noorte korraldatud heategevuslik kontsert, mille kogu tulu läheb MTÜ EESTI ASENDUSKODUDE LASTE LIIDU 2016. aasta eelarvesse, toetamaks asenduskodude ja suurperede noori haridusteel.

Marko Adamson, ALLI 23-aastane tegevjuht kommenteerib kontserdi korraldamise vajadust: Meil on noored, kes vajavad seda, mida liit pakub. Sellise hiiglasliku meelelahutusürituse korraldamine asenduskodu noorte endi poolt on pretsedenditu.

Foto: Erlend Štaub

«Eelarve kontsert 2016» raames astuvad lavale peaesinejatena üles komeedina Eesti muusikataevasse kerkinud NOËP ja rahva seas palavalt armastatud Põhja-Tallinn!

Foto: Viktor Burkivski

Kontsertile kutsuvad teid veel ka Eesti laulu finalist Grete Paia, omapärane elektroonilist muusikat viljelev duo PÙR MÙDD ning õhtu lõpetuseks soojendab tantsupõranda üles ka DJ Imre Mihhailov!

Foto: Andrei Ozdoba

ENDA OSALUSEST TEATAS VIIMASEL HETKEL KA MICK PEDAJA!

Kontsert saab klubis Factory alguse kell 18.00 ning alates 23.00 on peol vanusepiirang 18+.

Kõikide piletiostjate vahel läheb loosi A-klassi kajut TallinkSilja kruiisil Stockholmi!

Tulge nautige koos sõpradega õhtut, andes oma panuse Eesti asenduskodude ja suurperede noorte elukvaliteedi parandamise heaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles