Hurts tuuritamisest: kindel on see, et hääl läheb ära ja põed mitmeid pohmelle!

Irene Tambek
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti popduo Hurts on oma viimase albumiga «Surrender» tuuril ning eile, 1. märtsil peatusid nad meie lõunanaabrite juures Lätis. Sellepuhul sõitsime Riiga, et nendega veidi juttu ajada. 

Viimati tuuritas Hurts pea kaks ja pool aastat tagasi, niisiis küsisime duolt: Theo Hutchcraftilt ja Adam Andersonilt, mida nad uuele tuurile minnes kõige rohkem kartsid, mis on pika tuuritamise juures kõige raskem ning kuidas mehed oma vaimu kogu selle aja erksana hoiavad. 

«See on parim tuur, mida me kunagi teinud oleme - ja siit läheb aina ülesmäge. Kuigi, kui me tuuri alustasime olime väga närvis, sest me polnud pikalt tuuritanud. Muretsesime, kas setlist on õige ja nii edasi, kuid showd on tõesti olnud parimad,» kinnitavad Adam ja Theo ühest suust. 

Foto: Erlend Štaub

Rääkisime meestega ka Londonist ning inglastele stereotüüpsetest asjadest, mida ka nemad enda arvates teevad ning baltikumist ja sellest, miks nad siia aina tagasi tulevad.

«See on lojaalsuse küsimus, see on meile väga tähtis ja see on ka end äratasunud, sest igal pool, kuhu me oleme läinud, on meid hästi vastu võetud ning see on hea ja sõltuvusttekitav tunne.»

Samuti rääkisime ka fännidest ning naljakaimatest kinkidest, mida nad neilt saanud on ja uuest albumist, mis on positiivsem kui «Exile». 

Et nendele küsimustele ja paljule muule vastuseid saada, vaata videost!

PS! Hurts esineb Eestis 10. märtsil, Saku Suurhallis!

Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles