Valdo Randpere: presidendi vastuvõtt on pesuehtne koerte näitus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere
Valdo Randpere Foto: Kanal 2

Riigikogu liikmena on Valdo Randpere saanud kutse vastuvõtule alates 2011. aastast, kui ta pole kunagi vastuvõtul käinud.

«Ma ei ole läinud sellepärast, et esiteks mulle ei meeldi selline kätlemise tseremoonia. Mulle ei meeldi see, et siis seisab seal kõrval ajakirjandus ja pärast arvustab minu ülikonda ja minu soengut ja minu kaaslast ja minu sukki ja minu misiganes asja,» ütles Randpere «Radaris».

«Me räägime koolikiusamisest ja me mõistame seda kõik hukka. Aga siis täiskasvanute inimeste kiusamist selle eest, kuidas nad riietuvad presidendi vastuvõtul Eesti Vabariigi aastapäeval, seda võib siis ükskõik kuidas nokkida ja õiendada selle kallal. See ei ole siis koolikiusamine enam. See on täiskasvanute kiusamine ja see on okei,» võrdles Randpere sellist välimuse kritiseerimist koolikiusamisega.

Samas nähvas Randpere, et presidendiball pole mitte, nagu rahvas seda armastab kutsuda, pingviinide paraad, vaid hoopis pesuehtne koerte näitus.

Mida sina asjast arvad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles