Anne Veski: esimese armastuse nimel hüppasin ma spordilaagris peakat!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski võõrustas oma kodus sünnipäeva eel Ringvaate meeskonda, tavalise intervjuu asemel mängis superstaar hoopis lauatennist ja piljardit
Anne Veski võõrustas oma kodus sünnipäeva eel Ringvaate meeskonda, tavalise intervjuu asemel mängis superstaar hoopis lauatennist ja piljardit Foto: Ringvaade

Anne Veski võõrustas oma kodus sünnipäeva eel Ringvaate meeskonda, tavalise intervjuu asemel mängis superstaar hoopis lauatennist ja piljardit:“ Mulle pole kunagi meeldinud lihtsalt niisama joosta“, ütleb armastatud lauljatar ning lisab: „Lautennises saab piisavalt liikuda aga minu jaoks on oluline ka võistlusmoment“.

Foto: Ringvaade

Kogu nooruse spordilaagrites veetnud Anne Veski on lauatennist mänginud lapsest peale, viimati võistles superstaar veel 10 aastat tagasi Egiptuses rahvusvahelisel turniiril, kus ta saavutas paarismängus kuld- ja üksikmängus pronksmedali: “Eks nad alguses ikka arvasid, et ega see laulja suurt midagi ei oska, aga võta näpust“, muigab Anne meenutades.

Foto: Ringvaade

Koduse pinksilaua vahetasid Anne Veski ja Benno Beltšikov piljardimängu vastu: „Midagi peab ju tegema vabal ajal“, naerab Anne ja lisab, et abikaasa Benno on väga hea õpetaja.

Foto: Ringvaade

Ka Ringvaate toimetaja Karmel Eikner pandi mängima ja lauatennises tuli suisa võistelda. Kes erinevad mängud võitis ja milliseid saladusi Anne ning tema abikaasa Benno nende pikast kooselust veel rääkisid saate teada homsest Ringvaatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles