Video ja galerii! Räppar Reket autoriõhtul: inimesed tahavad aina rohkem saada päris asju ja emotsioone

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 12.veebruaril kogunesid räppmuusika fännid Pärnus restoranisse Kolhethi, kuis toimus järjekorde autoriõhtu üritustesarja Eksistants raames. Seekord oli vahetult enne albumi "Tuule tee" esitlust oma loomingust, inspiratsioonist ja enesekindlusest rääkimas Tom-Olaf Urb ehk räppar Reket. Teda intervjueeris Meisi Volt.

Albumil on Reketi sõnul igatsust, otsimist, arusaamatust, miks inimsuhted ja mõned asjad lähevad maailmas nii nagu nad lähevad. "Mida rohkem ma seda kuulan, seda rohkem saan ma aru, miks nii on, aga seda ma ei saa kahjuks öelda, see on isiklik."

Foto: Madis Sinivee

Eestlastele pakuvad räppari isiklikud teemad huvi, seda näitab ka plaadi suur edu. "Plaat sündis kogemuste põhjal, mis on ausad, siin ei ole valetamist. Seal on siirad ja päris tunded ning sellest saab aru. See kõnetabki. Kas see meeldib või ei meeldi, see ei ole oluline, sa saad aru, et see muss on aus. Igasugust muusikat saab ka toota, selle asemel, et seda luua," tõdeb Reket, et aina rohkem tahavad inimesi saada päris asju ja emotsioone.

Foto: Madis Sinivee

Pärast isikliku albumi avaldamist saab Reket hakata teistsugust muusikat tegema. Ma olen väga õnnelik, et mõtted, mis on aastaid mind painanud, on lõpuks väljas. Suudan end võtta normaalse inimesena," kommenteeris räppar, et hakkab uut plaati tegema ja selleks läheb aega seekord vähem kui seitse aastat. Kui mehe debüütalbum oli rohkem väljapoole vaatav ning "Tuule tee" sissevaatav, siis on temas veel teemasid, millest muusikat teha.

Foto: Madis Sinivee

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles