Modellisaatest lahkus võistleja, kes ei suutnud kriitikat salvestada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Saate «Eesti tippmodell» seitsmendas osas ootas modelle kõigepealt peapesu Mari-Liisilt, kellele ei meeldinud sugugi, et peaaegu kõik modellimaja elanikud suitsetavad. Erilise tähelepanu alla sattusid suitsetavad naisterahvad Anastassia ja Alice. Kui Anastassia tunnistas ausalt, et suitsetab tõepoolest palju, kuna maandab sellega stressi, siis Alice üritas enda pahet maha salata. Paraku jäi ta oma valega haledalt vahele, sest Mari-Liisil oli talle ette näidata salajane salvestus, kuidas Alice hoovis suitsu pahvis.

Mari-Liisi sõnul on müüt, et kõik tippmodellid suitsetavad. Tänapäeval püüdvat kõik agentuurid oma hoolealustesse tervislikkust süstida, sest modellitöö on füüsiliselt kurnav ning oma keha tuleb hoida. Ka Alice'i näonahk on kahjuks juba kannatada saanud, Mari-Liisi sõnul on neiu palgetele tekkinud vistrikud ebatervislike eluviiside tagajärg.

Foto: Kanal 2
Foto: Kanal 2

Selle nädala esimene ülesanne oli osaleda Viimsis uue kaubanduskeskuse avamisel ning esitleda seal äsja avatud ilusalongi Make Your ID juuksurite kätetööd – sügis-talviseid soengutrende. Modellid olid suure ürituse eel tekkinud kergest segadusest moeshow korralduses nii heitunud, et mõni kaotas sootuks närvid. Anastassia oli vapustatud, et tal kästi endale ise kingad valida ning Alice solvus, et peab kandma kleiti, mis on kergelt määrdunud.

Moeshow liikumine oli Raidi jaoks liiga keeruline – noormees ajas sammud sassi ja sattus segadusse. Antonio seevastu tundis end nagu kala vees. Sama enesekindlalt tundis end Kristjan, kellel enda arvates läks ülihästi.

Foto: Kanal 2

Üllatuslikult sattus avamispeole ka modellisaate esimese hooaja kohtunik, moelooja Arne Niit, kes andis modellidele kiire eksperthinnagu, mis paljud osalejad keeletuks võttis – talle omase riukliku armutusega kuulutas Arne, kelle nina on liiga kõver, näoovaal ebatäiuslik ning kes on modellitööks lihtlabaselt liiga lühike.

Mari-Liis valis enda lemmikkõndijateks Helena, Kätlini ja Germani, teistega ei olnud ta rahul.

Foto: Kanal 2

Seekordne fotosessioon viis modellid imekaunisse Kõue mõisa, mis sobis suurepäraselt vapustavalt efektseks ajastupeoks – kõigil tuli kehastuda 1920ndate Ameerika peokaunitarideks ja džentelmenideks, stiil on inspireeritud hitt-teosest „Suur Gatsby“. Fotosessiooni klient oli Expressions, kelle ehted tuli peomelus seigeldes ilmekalt välja kanda.

Foto: Kanal 2

Stilist Liisa-Grishlin Salehi käe all toimus muinasjutuline metamorfoos – modellid said ajastutruud soengud, meigi ja rõivad. Sealjuures kandsid neiud täiesti autentseid selle ajastu kleite, mis on väärt tuhandeid eurosid. Noormehed riietati ikoonilisse rõivabrändi Brooks Brothers, millel on spetsiaalne «Great Gatsby» kollektsioon.

Anastassia oli lava taga taas rahulolematu – talle ei meeldinud tema kleit, mis olevat liiga raske ega sobivat talle. Neiu meelest kiusavad saate stilistid teda meelega, sest pidevalt sattuvat just temale soeng või stilistika, mis tema enda meelest üldse ei sobi. Samuti leidis Anastassia mahti õelutseda Evelina kallal, kelle pirtsutamist peab ta silmakirjalikuks – Evelina lippavat modellimajas poolpaljalt ringi, hoolimata noormeeste pilkudest, siin aga korraga pirtsutab, kui kaamera ees tuleb olla rinnahoidja väel.

Foto: Kanal 2

Kuigi modellid olid elevil ja põnevil, sest tegemist oli paljude lemmikteose ning -ajastuga, osutus pildistamine äärmiselt raskeks. Fotograaf Sven Tupits pildistas modelle tantsult – elav orkester mängis džässimõjutustega muusikat ning katkestas perioodiliselt mängu, muusika vaikides tuli modellidel aga momentaalselt poseerida. Sellega ei tulenud paljud kuigi hästi toime.

Eriti kehvasti läks pildistamisel Alice'il, Helenal ja Raidil, kes oma koostööd sugugi toimima ei saanud. Nimelt ei saa Helena ja Alice omavahel läbi ja seda on poseerimisel tunda.

Väljahääletusel selgus aga, et kõige nõrgemaks pidasid kohtunikud enesekindla Kristjani sooritust.

Noormehele tehti valus märkus, et too ei suuda kuidagi kriitikat salvestada, vaid jätab kohtunike tagasisidest meelde ainult positiivse. See aga ei vii edasi. Kristjanil tuligi minna kohvreid pakkima. 

Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles