Seksikad golfifotod! Külm ilm ei takista fotograafi rabavaid golfipilte tegemast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm ilm ei takista fotograafi rabavaid golfipilte tegemast
Külm ilm ei takista fotograafi rabavaid golfipilte tegemast Foto: Rasmus Kooskora

Noor fotograaf Rasmus Kooskora viis ühel talvisel päeval oma sõbranna Hanna-Maria Tammo Jõelähtme golfiväljakule ja sellest sündisid imelised pildid — lühikeses golfiseelikus ja -pluusis neiu lumes lööki rihtimas, et golfipalli auku saada, kirjutab ajakiri Golf. 

Foto: Rasmus Kooskora

Rasmus ise ütleb mõtteks olevat selle, et trenni saab teha mistahes ilmaga.

«Inimesed mõtlevad sageli, et kui lund või vihma sajab, siis ei tahaks sporti tegema minna, aga tegelikult on see mõnus!» arvab ta. Visioon tekkis tal endal, tehnilise poole pealt inspireeris teda fotograaf Jaanus Ree.

Külm ja põnev fotosessioon toimus nii, et kõigepealt mõtlesid Rasmus ja tema assistent Harry Tiits välja fotoshoot`i, panid tehnika paika, tegid paar testpilti ning alles siis kutsuti soojas autos oodanud modell võtetele. Harry oli tekkidega valmis, et Hanna-Maria külmanäpistuse puhul sooja teki sisse peita. Koos Jõelähtmele sõiduga võttis pildistamine aega üle nelja tunni.

Rasmus Kooskora on kutseline fotograaf, kes teeb pilte ka ajakirja Golf tarvis. 

Kartmatu modell Hanna-Maria Tammo on Tallinna Ülikoolis õppiv golfineiu.

Kuidas sulle talvised golfipildid meeldivad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles