Jääb Jeremy Clarksonile alla? «Top Geari» uuel saatejuhil läks pärast kihutamist süda pahaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Top Geari» uus saatejuht Chris Evans
«Top Geari» uus saatejuht Chris Evans Foto: SCANPIX

BBC menukas autosaade «Top Gear» sai pärast Jeremy Clarksoni, Richard Hammondi ja James May lahkumist uued juhid.

Clarksoni «saabastesse» astus 49-aastane raadiohääl Chris Evans, kes tegelikkuses ei pruugi nii võimas, karismaatiline ja vastupidav olla nagu seda oli Clarkson, edastab Daily Mail.

Kõmufotograafid jäädvustasid Evansi USAs Californias Monterey võidusõidurajal kihutamas, kuid pärast autost väljumist läks tal süda pahaks ja ta oksendas.

Teada on, et Evansile meeldivad kiired masinad ja tal on endal mitu sportautot, kuid varem ei ole teda märgatud pärast autosõitu oksendamas.

Evans oli Audi R8 masinas koos endise professionaalse naisvõidusõitja Sabine Schmitziga.

Ei ole teada, miks Evansil süda pahaks läks, kas valel ajal söömisest, valest toidust või kiirusest.

Pärast oksendamist eemaldas saatejuht kiivri ja läks meeskonnaga oma väikese õnnetuse teemal nalja viskama.

BBC nimetas Evansi uueks põhiliseks «Top Geari» saatejuhiks juba möödunud aastal pärast Jeremy Clarksoni skandaalset lahkumist.

BBC vallandas Clarksoni pärast seda, kui saatejuht läks võttepäeva lõpul produtsent Oisin Tymonile kallale. Kaassaatejuhid Hammond ja May lahkusid samuti, seda tegi ka produtsent Andy Wilman, kes on Clarksoni sõber.

Uued «Top Geari» osad, milles on saatejuht Evans, jõuavad Ühendkuningriigis vaatajateni alates maikuust.

Möödunud nädalal ütles «Top Geari» saatejuhi kohast ära endine vormel-1 piloot David Coulthard, kes asub märtsist kajastama Briti Channel 4 kanalil vormel-1 võistlusi.

Evanis kõrval näeb uues «Top Gearis» piloot Sabine Schmitzi ja autoajakirjanikku Chris Harrist.

BBC tunnistas juba möödunud aastal, et Clarksoni, Hammondi ja May lahkumine tekitas «armageddoni», kuid nad loodavad uute saatejuhtide abil «Top Geari» uuesti populaarseks teha.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles