Miks läks Hannahi paljutõotav muusikukarjäär Inglismaal vett vedama?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljanna Hannah andis Anu Välbale intervjuu
Lauljanna Hannah andis Anu Välbale intervjuu Foto: Kuvatõmmis

2005. aastal Eestist Inglismaale lahkunud lauljanna Hannah Ild on juba mõnda aega tagasi Eestis, kuid tegutseb lisaks muusikale sootuks teistes valdkondades. Naine käis saates «Hommik Anuga», kus ta oma egemistest pajatas. 

«Tegelikult ei ole ma kuhugi kadunud, pigem on see, et vahepeal tuleb teha teisi asju ka,» selgitas lauljanna. «Ma ühel hetkel tundsin, et huvitav oleks proovida ühte koma teist,» arvas, et tegemist ei olnudki tohutu otsusega, vaid asjad lihtsalt läksid nii.

Foto: Raivo Tiikmaa

Inglismaale siirdus Hannah kirjutama muusikat ning läks suurte ambitsioonidega. Tööd sai ta teha mitmete nimekate Briti produtsentidega nagu näiteks Steve Bookeriga. Kuid, Hannahile ei meeldinud tohutus konkurentsis pidevalt meedia huviorbiidis olla: «Su agentuur annab sulle ette nimekirja üritustest, mida sa pead külastama ja meeldib see sulle või mitte, sa pead jääma pildile, pead figureerima meedias – see on kõik osa sellest protsessist.»

Küsimusele, miks ei saanud temast uut Beyonce'i või Lady Gagat vastas Hannah, et tema ambitsioonid olid kindlasti teistsugused ning ta ei olnud valmis oma elus nii suuri ohvreid tooma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles