TOP3: Kadunud linnukesed ehk staaritarid, kellest pole kaua midagi kuulda olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avalikkuse silma eest kadunud: Katrin Siska, Mari-Leen Kaselaan ja Kairit Tuhkanen
Avalikkuse silma eest kadunud: Katrin Siska, Mari-Leen Kaselaan ja Kairit Tuhkanen Foto: SCANPIX

Läbi aastate on Eesti muusika- ja telemaastikul läbi käinud mitmeid andekaid ja noori lauljannasid, muusikuid ja telenägusid, kes tänaseks on areenilt lahkunud ning meedia kära eest pakku pagenud. Siin on kolm staaritari, kes kunagi pakkusid iganädalaselt kõineainet, kuid tänaseks on nad vaat et ununemas. 

Katrin Siska

Tüdrukutebändist Vanilla Ninja kuulsaks saanud Katrin Siska on avalikkuse terava silma eest olnud peidus juba pikemat aega. Kui pärast tüdrukutebändi lahku minekut nägime Siskat pigem oma endise erakonna, Keskerkonna kaaslaste seltsis ringi liikumas ning Edgar Savisaare vihmavarju hoidmas, on Lindakivi kultuurikeskuse direktori kohalt tagasi astunud ja erakonnast lahkunud Siska saanud vahepeal emaks ning oma tegemisi privaatselt teinud. Siska jäi viimati pildile Raadio 2-e Aastahiti galal, kus naine nägi välja hea nagu alati ning eriline sära, mida emadus ühele naisele juurde annab, oli tema palgeil näha. 

Foto: Tiit Mõtus

Kairit Tuhkanen

Kui olete tähele pannud, siis ilmatüdruku, lauljanna ja saatejuhi ametit pidanud Kairit Tuhkanen ei figureeri juba mõnda aega meie televiisorite ekraanidel. Samuti kunagi tihedalt meedias ja ajakirjanduses sõna võtnud ja silmajäänud kaunitar on pea, et eesti rahvale ununemas. Ei, Kairit pole ei seitse maa ega mere taga, vaid ta on ma uuest hobist nii kaasa viidud, et on meigikunstnikuna täiskohaga tööle asunud. Palju edu ja inimesi, keda ilusamaks teha!

Foto: Erakogu

Mari-Leen Kaselaan

Rahutu tuhkatriinu on vägagi rahulikuks jäänud ning tänaseks päevaks on Mari-Leen Kaselaan avalikust elust tagasi tõmbunud. 2012. aastal abiellus ta ratsasportlase, hobusekasvataja ning hobuste hambatohtri Joosep Tikuga ning pärast seda ei ole eurolaulik figureerinud ei avalikel üritustel ega võtnud sõna meedias ja ajakirjanduses. Mari-Leen on pälvinud mitmeid auhindu nagu R2 aasta uustulnuka auhinna ja kuldplaate. 

Foto: Peeter Langovits/Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles