Neljas modellisaade nõudis kaks ohvrit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodell 4. saade
Eesti tippmodell 4. saade Foto: Kanal 2

«Eesti tippmodell» neljandas osas püüdsid modellikspürgijad ikka veel uue hooaja rajude uuendustega kohaneda. Pealekauba ajas modellimaja asukatel närvi mustaks Evelina, kes konkurentide arvates flirtis häbitult modellimaja uustulnuka Antonioga, kuigi neiul endal oli kodus ootamas noormees.

Modellimajja saabus Mari-Liis Helvik koos Eesti staarblogijate Aljona Sokolovskaja ja Anna Osjavkina ehk Estoniannaga. Modellid tegid tutvust moemaailmas üha enam kanda kinnitava trendiga, kus blogijad võtsid ajakirjaniku rolli. Mari-Liis sai enda üllatuseks teada, et kuigi moe- ja ilumaailmas on tuntumad blogijad vägagi mõjuvõimsad tegelased, on modellisaate kasvandike teadmised moeblogindusest täielik null.

Foto: Kanal 2

Seda viga hakati kohe parandama, sest modellid said ülesandeks kehastuda ilubogijateks ning filmida kosmeetika ja parfüümide maaletooja Sirowa toodetest Youtube'i riputamiseks kõlbulikud videod. Modellisaate algajad juutuuberid ajasid professionaalseid blogijaid laginal naerma ning kiita sai vaid mõni üksik.

Foto: Kanal 2

Taas sattusid paaristööd tegema vanad rivaalid Taavet ja Evelina, kellel on kaks halba kogemust ühistööst juba selja taga. Uus koostöö valmistas mõlemale järjekordse pettumuse. Evelina meelest oli Taavet laisk ning Taavet pidas Evelinat hoolimatuks. Ka ülesanne ebaõnnestus mõlemal.

Foto: Kanal 2

Eriti suure tähepanu alla, ja seda paraku negatiivses võtmes, sattus blogivideote tegemisel Rait, kes murdus närvipinge all ning kukkus kliendi ja külaliste kuuldes ohjeldamatult ropendama.

Foto: Kanal 2

Seekordses osas täitud iga modellihakatise suurim unistus - töötada koos kohtunike Liisi Eesmaa ja Toomas Volkmanniga nende korraldatud fotosessioonil. Pildistati Goldtime'i ehteid. Paraku pudenes meepotti tõrvatilk, kui selgus, et Liisi stilistika oli üpris paljastav. Nastja ja Alice ei olnud Sagadi mõisa pesupildistamisel saadud vapustusest veel taastunud ja pirtsutamine vallandus uue hooga. See pahandas Liisit, kes tegi neidudele selgeks, et päris modellide jaoks on nende keha tööriist, mida ei saa häbeneda.

Foto: Kanal 2

Poistest sattus piinlikku olukorda macho-mehest musklimägi Kristjan, keda Liisi ehmatas pitsist bokseritega. Kristjan pidas hõredat pesueset äärmiselt ebamehelikuks, aga võttis end siiski kokku.

Foto: Kanal 2

Eelmises osas ootamatult allergiaga kimpu jäänud Liina kartis, et õudus kordub taas, sest kui eelmine kord olevat kuri reaktsioon vallandunud väsimusest ja stressist, olid seekordsed võttepäevad veelgi pikemad.

Foto: Kanal 2

Pärast pildistamist saatis Liisi oma kasvandikud nende esimestele go-see'dele tuntud Eesti disainerite Diana Arno, Karolin Kuusiku, Piret Pupparti ja Liina Steini juurde. Nagu tavaks, tuli modellidel gruppidena mööda pealinna ekselda ja õigeid aadresse otsida. Nagu samuti tavaks, osutus see mujalt Eestist pärit võistlejatele keeruliseks katsumuseks.

Foto: Kanal 2

Igast grupist valisid disainerid enda lemmiku, kelle auhinnaks olid disaineri juhtnöörid Pakendikeskuse materjalidest pöörase kostüümi valmistamiseks, millega tuli särada õhtusel moeshow'l Lasnamäe Centrumi ostuööl. Abi kulus ära, sest kostüüme valmistati kõikvõimalikest pakenditest. Kes disaineritele muljet avaldada ei suutnud, pidid kostüümi valmistama oma jõul - seda kõike rahvast tulvil ostukeskuse fuajees.

Foto: Kanal 2

Jälle lõi lõkendama Evelina ja Nastja vaen, sest Evelina meelest sai Nastja Piret Puppartilt teenimatu võidu.

Foto: Kanal 2

Uudishimulike ostlejate silme all tuli omavalmistatud pööraseid rõivaid poodiumil esitleda. Vahevõistluse võitjaks kuulutati Helena. Napilt võidust ilma jäänud Evelina tunnetas jälle kaaslaste kadedust.

Foto: Kanal 2

Väljahääletusel aimasid modellid halba, sest nädalad üha möödusid, aga maja oli ikka rahvast tuubil. Kohtunikud ei andnud armu ja lahkuda tuli seekord kahel modellil, liiga kahvatuteks isiksusteks ja ebainspireerivateks koostööpartneriteks osutunud Taavetil ja Liinal.

Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles