"Eesti Tippmodell" kolmas osa: saatest lahkus reegleid eiranud Diana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti Tippmodell" kolmas osa, Diana ja Joosep
"Eesti Tippmodell" kolmas osa, Diana ja Joosep Foto: Oliver Moosus

"Eesti Tippmodell" kolmanda osa ülesanded ootavad modelle suvepealinnas Pärnus, kuhu varahommikul sõidetaksegi. Modellisaatega on liitunud ka eksootilise välimusega Antonio. Nimelt kuna Maria terviseprobleemid ei olnud kohtunikele teada ning vastasel korral ei oleks teda saatesse võetudki, otsustasid kohtunikud vea parandada ning anda Maria koht saatest napilt kõrvale jäänud võistlejale. Antonio lühitutvustusest selgub, et modelligeen on tal veres – noormehel on kuulus tädi, supermodell Carmen Kass.

Mari-Liisil on põhjust ka muretsemiseks, sest modellimajas käis öösel kiirabi. Seekord lõi allergia välja Liinal. Liina on ka ise ehmunud ja segaduses, sest tema kinnitusel on tegemist esmakordse juhtumiga, ta ei olevat oma allergiast teadlik. Neiu paneb ootamatult välja löönud terviserikke suure pinge süüks – võttepäevad on nii pikad, et uneaega jääb ainult mõni tund, samuti olevat ta väsimuse ja närvipinge tõttu liiga vähe söönud. 

Et allergiatega on pistmist juba ehmatavalt palju, viiakse modellid kiirele koolitusele, kus firma Kevelt konsultant tutvustab tervisele ohutut apteegikosmeetikat. 

Esimene võistlus ootab modelle nende suureks rõõmuks päikeselises Pärnu rannas, mis Weekendi festivali ootel on erakordselt rahvarohke. Et reklaamimodelli ampluaa on ääretult lai, tuleb tasapisi tutvust teha võimalikult erinevate kommertsmodelli ülesannetega, millest üks on promotöö. Klubi Sunset peabaarmen annab võistlejatele ülesande tutvustada rannalistele ööklubi suveterrassi ning meelitada suvitajaid õhtuks klubisse. 

Võisteldakse paaridena ning aja peale. Suures tuhinas peavad mõned paarid silmas ainult tiksuvaid sekundeid ja unustavad promotöö sootuks. Nii ei saagi auhinda, pääsu aardekambrisse lõpuks mitte kõige kiiremini finišisse jõudnud Diana ja Nastja, vaid hoopis parimat müügitööd teinud Evelina ja Kätlin. Nastja, kellele Evelina on juba varasemast vastumeelne, ei ole sellega rahul. Evelina aga ajab nina püsti ja praalib nagu diiva. 

Fotosessiooniks tuleb kolida siseruumidesse – aurusesse ja palavasse Estonia spaa basseini, kus ootab erakordselt raske ülesanne. Fotograafid Oliver Moosus ja Jaanar Nikker on välja mõelnud kontseptsiooni, kus modellidel tuleb libedatel basseiniservadel kehastada elavaid skulptuure. Pildistatakse paarikaupa ülikeerulistes füüsilist pingutust nõudvates poosides, mis võtavad isegi treenitud Kristjanil ihu värisema. Kõige kindlamalt tunneb end ehitusel karastunud Joosep. 

Foto: Oliver Moosus

Ootamatult ütleb üles ka Evelina tervis. Fotograafide idee näeb ette, et Evelina peab end libedale basseiniservale silda viskama ja selles positsioonis püsima, toetuseks ainult partner Taaveti käsi. Nutuvõru ümber suu, langeb neiu peagi basseiniservale ja väidab, et selg on talumatult valus. Taas tunneb Evelina, et Taavet vedas teda alt nagu varasemateski ülesannetes. 

Pärnusse on kohale sõitnud Diana pere ning teisi osalejaid teeb kadedaks, et Diana oma beebiga kohtub, samas kui kõik võistlejad on saatesse tulles andnud ühesuguse lubaduse: välismaailmaga suheldakse vaid kohtunike loal piiratud ajalimiidiga telefonikõnede kaudu. Diana tunnistab, et igatsus laste järele on muutunud talumatuks. 

Järgmisel päeval magavad Alice ja Nastja sisse ning leiavad enda ehmatuseks, et buss ülejäänud osalejatega on juba ära sõitnud. Neil tuleb maanteele hääletama minna. Ülejäänud seltskond aga saab veelgi suurema šoki – ootamatult võtab bussile sappa kohtunike auto ning buss tõmmataksegi teepervele. Liisi kutsub Diana endaga kaasa, jättes teised võistlejad segadusse. Lõpuks saab aga kõigile selgeks, et reegleid eiranud Diana peab saatest lahkuma. Kohtunike sõnul ei olnud põhjuseks siiski mitte ainult beebi, vaid ka Diana kehvapoolsed pildid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles