Video: vapper eestlanna päästis Uus-Meremaa jõel raskustesse sattunud mehe hädaohust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ETV / Pealtnägija

Eilne «Pealtnägija» tutvustas televaatajatele pisikest ja õblukest Anneli Tammiksalu, kes on otsustanud matkata üksinda Uus-Meremaa ühest otsast teise. 

3000 kilomeetrisest matkarajast on eestlannal läbitud praeguseks rohkem kui 1300 kilomeetrit, seisab «Pealtnägija» Facebooki lehel.

Viimased viis päeva seikles Anneli süstaga Whanganui jõel. Endalegi ootamatult päästis vapper eestlanna jõel raskustesse sattunud mehe hädaohust. See jäi ka videolindile.

Eilne Pealtnägija tutvustas televaatajatele pisikest ja õblukest Anneli Tammiksalu, kes on otsustanud matkata üksinda Uus-Meremaa ühest otsast teise. 3000 kilomeetrisest matkarajast on eestlannal läbitud praeguseks rohkem kui 1300 kilomeetrit. Viimased viis päeva seikles Anneli süstaga Whanganui jõel. Endalegi ootamatult päästis vapper eestlanna jõel raskustesse sattunud mehe hädaohust. See jäi ka videolindile.

Posted by ETV Pealtnägija on Thursday, December 17, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles