Marilyn Kerro pani klatšijad punastama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Facebook

Mõne aja eest juhtus selgeltnägijana ilma teinud Marilyn Kerro poes pealt kuulma kaht keskealist daami, kes tema valikuid kõvahäälselt maha tegid. Kui Kerro neile tähelepanu pööras olid naised häbi pärast maa alla vajumas.

Kerro kirjutab oma Facebooki lehel: „Poes, minu ees oli kaks keskealist naist, kes lappasid ajakirjas minu lugu ja asusid kõvahäälselt arutama minu eraelu üle. Nende silmis oli ikka täiesti uskumatu, et võin armastada vene rahvusest meest. See ajas neil südame pahaks. Ja mõelda vaid, ma kolisin Venemaale.“

Naine pöördus viisakalt daamide poole ja ütles, et tõelisel armastusel pole piire. „Ma ei vali inimesi oma ellu rahvuse, nahavärvi või näojoonte järgi,“ lisas ta. Naised ei suutnud ära imestada, et Kerro oli terve aja nende taga olnud ning kõike pealt kuulanud ning punaseks vajunud näod reetsid nende piinlikkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles