Tervendaja Veet Mano naaseb Eesti kagunurka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano ja Mati
Veet Mano ja Mati Foto: TV3

Legendaarne ravitseja Veet Mano on näidanud, et kui ta näeb kusagil suuremal hulgal tema abist huvitatud inimesi, siis jääbki ta nende juurde käima.

Kagu-Eestis on ta olnud juba kaks korda: suvel Taevaskoja energialaagris ja sel sügisel külastas ta esmakordselt ka Võrut, aidates muuhulgas selgust otsida ühes kohalikus müsteeriumis.

Foto: Promopilt

Jõulukuul naaseb ta jällegi Kagu-Eestisse: 7. detsembril kell 17.30 -20.30 on Põlva Kultuuri- ja huvikeskuses Veet Mano terviseseminar ja 8. detsembril kell 17.30 -20.30 aitab ta grupis «Selja- ja kaelavaludest vabaks» tervisehädasid ravida Võru Täiskasvanute gümnaasiumis. Mõlemal pool võtab ta soovijaid vastu ka individuaalseansi korras.

Veet Mano tervendaval seminaril tegeletakse nii vaimse kui füüsilise tervisega, seal õpitakse tehnikaid, et taastada tasakaalu kehas, mõistuses ja emotsioonides. Üle kümne  aasta on Veet Mano aidanud ka inimesi, kes vaevlevad selja-ja kaelavalude käes. Ta on välja töötanud ainulaadsed ja väga efektiivsed tehnikad ala-ja ülaselja ning kaelavalude raviks.

Paljud inimesed on tänu nendele tehnikatele pääsenud operatsioonidest ning vabanenud migreenidest, mis on tihtipeale tingitud kaelaprobleemidest. Nüüd on Kagu-Eesti inimestel, kes soovivad vabaneda selja-või kaelavaludest, hea võimalus täiendada ennast professionaalselt või õppida neid tehnikaid, et aidata oma lähedasi või sõpru.

«Ma kasutan ära Maa gravitatsioonijõudu, mille mõjul saab keha vabamalt liikuda. See on jõud, mis patsiendi eelnevalt kokku surus, õige raviprotseduuri korral aga venitab teda ja avab taas kanalid,» ütleb Veet Mano, kes lähtub printsiibist, et selgroog on kogu meie keha telg.

Osalemine Veet Mano seminaril või raviseansil on ka suurepärane jõulukingitus oma lähedastele. 

Lisainfot leiab SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles