Veet Mano üheks lemmikkohaks maailmas on puhkusepaik Punes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano üheks lemmikkohaks maailmas on OSHO Rahvusvaheline Meditatsiooni Keskus Punes
Veet Mano üheks lemmikkohaks maailmas on OSHO Rahvusvaheline Meditatsiooni Keskus Punes Foto: OSHO keskus

Detsembrikuus taas Eestis külastava ja rahva poolt armastatud Veet Mano üheks lemmikkohaks maailmas on OSHO Rahvusvaheline Meditatsiooni Keskus Punes, mille Osho on loonud ja kus mediteerib üheaegselt tuhandeid inimesi.

Foto: OSHO keskus

OSHO Rahvusvaheline Meditatsiooni Keskus on eriline puhkusepaik, mis asub Indias, Mumbaist umbes 160 km kagu pool, tänapäevases Pune linna. Meditatsiooni Keskus laiub 28 aakri suurusel silmapaistvate aedadega maa-alal, kaunite puualleedega elukvartalis.

Inimeste tervise- ja hingemuredega tegelev Mano ütleb, et ta tunneb end Punes Meditatsiooni Keskuses viibides alati nii õnnelikuna.

Foto: OSHO keskus

Traditsionaalsed kui ka revolutsioonilised meetodid

Keskuses toimuvate meditatsioonide tihe päevagraafik arvestab inimeste erinevustega ja sisaldab nii traditsionaalseid kui ka revolutsioonilisi meetodeid, kõige rohkem aga OSHO Aktiivseid Mediatatsioone. Meditatsioonid toimuvad OSHO Auditooriumis, mis võib olla ka üks maailma suurimaid meditatsioonisaale.

Foto: OSHO keskus

Kõik programmid on kombineeritud meditatsioonidega

Individuaalseansid, kursused ja töötoad hõlmavad kõike, alates loovkunstidest kuni holistilise tervendamiseni: isiklikku transformatsiooni, suhete ja elu muutmist, meditatsiooni transformeerumist elustiiliks nii elus kui ka töös, esoteerilist teadust ja zen-lähenemist spordile ning lõõgastumisele. Neid programme nimetatakse OSHO Multiversity programmideks ning nende edu saladus peitub faktis, et kõik programmid on kombineeritud meditatsioonidega, toetades mõistmist, et inimolendina oleme me midagi endamat kui vaid oma osade summa.

Foto: OSHO keskus

Majutuse mitmed võimalused

Meditatsiooni Keskust külastades on valida, kas elada OSHO külalistemaja elegantsetes tubades või pikemaajalisema keskusesse jäämise korral on võimalik otsustada ka mõne OSHO Living-in programmi paketi kasuks. Lisaks leidub keskuse ümber arvukalt erinevaid lähihotelle ja külaliskortereid.

Foto: OSHO keskus

Kõik eluks vajalik kohapealt

Kohapealt saab osta kõik elutarbelisteks vajadusteks tarvilikud tarbed. Keskuses on olemas pank, reisibüroo ja internetikohvik. Neile, kes armastavad sisseoste teha, pakub Pune palju valikuid, alates India traditsioonilistest ja rahvuslikest toodetest kuni ülemaailmselt tuntud firmamärkideni välja.

Kui tunned,  et soovid külastada OSHO Rahvusvahelist Meditatsiooni Keskust Punes, siis rohkem infot leiab nende kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles