Veet Mano: armastus aitab alati ja meis kõigis on lõputud armastuse varud!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano
Veet Mano Foto: Meelis Meilbaum

Juba järgmisel kuul toimub Eestis armastatud hingetervendaja Veet Mano võimas energialaager. Energialaager toimub 4.-6. detsembrini Jõulumäe Tervisespordikeskuses. 

Laagri eesmärk on tegeleda intensiivselt psühholoogiliste, emotsionaalsete ja tervist puudutavate probleemidega; puhastutakse minevikust ja negatiivsetest mõjudest ning kujundatakse tulevikku, suurendades rahulolu ning tasakaalu seisundit.

Elu24 toob lugejateni Veet Mano mõtlemapanevaid tsitaate:

Inimesel tuleb võtta vastutus ja abi saamiseks teatud seisundis olla.

Maailm on suur ja ma tunnen, et meil tuleks alati püüda teha selle paremaks muutmiseks kõik, mida vähegi suudame. Isegi see, kui saame kellelegi naeratada ja silma vaadata ja ta sellest armub – isegi see aitab. Armastus aitab alati ja meis kõigis on lõputud armastuse varud.

Peaksime järgima rohkem oma südant ja intuitsiooni.

Püüa alati teha kõige haaravamat tööd, mis sulle huvi pakub ja mida teha suudad.

Võta riske, et leida ja saada seda, mida vajad.

Ei toimi see, kui me püüame inimestele õpetada midagi niisugust, mida me ise veel kogenud ei ole. See on isegi ohtlik.

Meie elu iga päev, siin ja praegu – see ongi kõige olulisem päev! Tehkem, mida meil on vaja teha ja leidkem võimalusi eneseväljenduseks, kuid ärgem lükakem asju edasi! Täna on suurepärane päev oma elu elamiseks. Täna võime me elada topelt! Jah, kui püüame elada täna topelt, siis on homme märksa lihtsam.

Rohkem infot Veet Mano Talvelaagri kohta leiab SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles